Islamisk terror under coronakrisen: Muslim torpederer to politibetjente med bil

29-årige ‘Youssef T’ træder på speederen i sin mørke BMW og kører direkte ind i to motorcykelbetjente. Betjentene bliver klemt mellem gerningsbilen og en politibil, og ofrene bliver hårdt såret.

Alt tyder på, at islam igen spiller en rolle i et terrorangreb på europæisk jord. ‘Jeg gjorde det for Islamisk Stat,’ har gerningsmanden skrevet på et stykke papir.

Klokken 17.30 mandag eftermiddag rystes den franske by Colombes, der ligger tæt ved Paris, af religiøs terror. I Danmark nedtoner pressen det muslimske angreb og beskriver terrorangrebet som en trafikulykke:

“To motorcykel-betjente hårdt såret: Kørt ned af BMW,” kan man læse i Ekstra Bladets overskrift.

Sandheden bliver skjult for danskerne. Fransk politi ransager terroristens bil og lejlighed og finder en kniv og et brev, hvor ‘Youssef T’ beskriver sin målsætning:

“Jeg gjorde det for Islamisk Stat,” erklærer gerningsmanden og henviser til terrorbevægelsen, der i en årrække hærgede i Irak og Syrien med afstikkere til Europa og andre verdensdele.

En kilde hos politiet fortæller, at angrebet angiveligt skulle hævne den ‘palæstinensiske sag’, skriver mediet New York Times.

Den 29-årige muslimske terrorist er tidligere dømt i en voldssag, men han kan alligevel ubesværet opholde sig i Europa og udføre religiøse voldshandlinger.

“Gerningsmanden har tilsyneladende terrormotiver,” skriver en repræsentant fra politibetjentenes fagforening på det sociale medie Twitter.

Kilder hos politiet fortæller, at den 29-årige terrorist bor tæt på gerningsstedet i et område, hvor der i sidste uge udbrød voldsomme optøjer under coronakrisen. De parisiske forstæder er berygtet for at huse muslimske parallelsamfund, hvor lov og ret er udfordret.

En af de franske motorcykelbetjentene bliver alvorligt skadet i hovedet. Betjenten får et omfattende kraniebrud og ligger i koma. Den anden betjent har alvorlige skader på sine ben og på sit bækken. De er begge uden for livsfare.

Det islamiske bilangreb er det andet terroranslag i Frankrig i denne måned, hvor Islamisk Stat er involveret. Coronakrisen stopper ikke Allahs tropper i Europa.

I begyndelsen af april bliver tre sudanske migranter fængslet af de franske myndigheder. De afrikanske mænd er mistænkt for at være en del af en Islamisk Stat-terrorcelle

5. april 2020 går den 33-årige Abdallah Ahmed-Osman amok og knivdræber to personer – og sårer syv andre. Det blodige angreb rammer i byen Romans-sur-Isère, der ligger syd for Lyon.

Den afrikanske migrant Abdallah Ahmed-Osman hader ifølge ham selv “at bo i et land med vantro mennesker”.

Islam har lagt sin blodige hånd på Europa igen, mens den danske presse fører befolkningen bag lyset.

*

Se en opgørelse over islamiske terrorangreb her

Se også Naser Khader er i familie med Islamisk Stat-medlemmer, der opildner til terror

1 Kommentar på "Islamisk terror under coronakrisen: Muslim torpederer to politibetjente med bil"

  1. Interessant som ingen af de etablerede, statsfinansierede medier, endnu ikke har berettet om dette terroranslag.

    Mon det skyldes de manglende civile ofre, og man derfor ser sit snit til, at påbegynde en ny redaktionel linje udi manglende dækning af den islamiske berigelse?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.