Dansk Folkepartis Marie Krarup fremturer

Undertegnede er ikke i kridthuset hos dele af Dansk Folkepartis ledelse i disse dage.

Dansk Folkepartis folketingsmedlem Marie Krarup (datter af Søren Krarup og søster til Katrine Winkel Holm) fremturer med beskyldninger om ‘løgne’, ‘fake news’ og ‘bagvaskelse. Angreb er det bedste forsvar på Christiansborg.

Den flammende retorik kommer efter, at undertegnede har afsløret, at en af Dansk Folkepartis folketingskandidater vil fratage Rasmus Paludan fra Stram Kurs politibeskyttelsen.

En nedlæggelse af Politiets Efterretningstjenestes beskyttelse vil reelt betyde, at Rasmus Paludans liv og førlighed vil være i fare.

Undertegnede har sat Dansk Folkeparti i forbindelse med ytringer fra en folketingskandidat fra Dansk Folkeparti, der også er byrådsmedlem i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Det er hverken ‘løgn’ eller ‘fake news’ at berette om denne sag hos Dansk Folkeparti.

Jeg har generelt stor respekt for Marie Krarup og ikke mindst hendes far, der var en af de første danskere til at kritisere masseindvandring og islams indtog i Danmark.

Et godt råd er, at Marie Krarup og Dansk Folkeparti rydder op i partiet, hvis folketingskandidater og byrådmedlemmer ytrer sig på en måde, der har opbakning på den yderste venstrefløj og hos islamister.

Jeg må konstatere, at undertegnede har modtaget en skideballe af Marie Krarup. Alt imens den islamofile DF-politiker René Jørgensen stadig fremgår af Dansk Folkepartis medlemsliste.

Hvorfor?

***

Læs mere om DF’eren René Jørgensens antidemokratiske forslag her

2 Kommentarer på "Dansk Folkepartis Marie Krarup fremturer"

  1. Kort og godt er DF intet vær længere. Jeg er stærkt i tvivl om der er nogen i DF der kan bruges til noget.
    Jeg helder mest i den henseende til Pigerne Krarup.

  2. Jeg har været her før men har fået nyt kode nr og ordnet min profil.
    Så det skulle da ikke være grund til at der hænge i bremsen. !!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.