Journalist undskylder politisk vold mod højrefløjen

Mon journalisten Torsten Janerka Cilleborg vil opfatte det som vold, hvis en tilfældig person kaster en fyldt flaske efter ham? En anden person smører derefter barberskum ud i hovedet på Torsten Cilleborg – gerningsmanden er i øvrigt bevæbnet med en ulovlig kniv.

Danske mediefolk er med deres voldsapologi i stigende grad en trussel mod demokratiet. Det værste er, at den statsstøttede redaktionschef Torsten Cilleborg kan beholde sit job efter disse ytringer.

*

Se også En uhellig alliance

2 Kommentarer på "Journalist undskylder politisk vold mod højrefløjen"

  1. Torsten Janerka Cilleborg, skal fyres, og hans avis burde afvikles. Det er vi alle bedste tjent med.

  2. Disse politisk korrekte forædderiske journalister er klart en del af problemet. Deres hjernedøde udmeldinger gør, at folk ikke kan forstå at vold, er vold uanset imod hvem det begås. Hans fordummende artikel ligger op til mere af den slags og han må anses som medskyldig i næste lignende overfald mod Rasmus paludan.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.