En fesen tilbagetrækning fra Dansk Folkeparti

Undertegnede er blevet kontaktet af et medlem fra Dansk Folkepartis hovedbestyrelse, der erklærer, at det ikke er Dansk Folkepartis officielle holdning, at Rasmus Paludan fra Stram Kurs skal have frataget politibeskyttelsen.

Det kontroversielle forslag blev ellers fremført af Dansk Folkepartis René Jørgensen, der er byrådsmedlem i Faaborg-Midtfyn Kommune og folketingskandidat i Fyns Storkreds.

Repræsentanten fra DF’s hovedybestyrelse informerer om, at partiet vil tage kontakt til René Jørgensen for at drøfte problematikken omkring hans udmeldinger.

Efter få timer kommer der en udvikling i sagen.

Dansk Folkepartis René Jørgensen begiver sig herefter ud i en mærkværdig ‘retræte’ på de sociale medier.

René Jørgensen erklærer nu, at Rasmus Paludan ikke bør frygte for sit liv. En ret som DF’eren René Jørgensen angiveligt kun vil garantere, når han presses af partitoppen.

Desuden kommer der en mærkværdig erklæring om Faaborg som værende en ‘kampplads’. Men René Jørgensen nævner IKKE, at det er muslimer og venstreradikale, der bringer volden til Faaborg. Ikke Rasmus Paludan og Stram Kurs, der var blevet inviteret til byen af mennesker, der gerne ville møde Paludan.

Hvorfor sletter Dansk Folkepartis islamofile René Jørgensen ikke sit oprindelige indlæg og lægger tydelig afstand til sine anti-demokratiske holdninger?

***

Læs mere om DF’eren René Jørgensens kontroversielle angreb på højrefløjen her

3 Kommentarer på "En fesen tilbagetrækning fra Dansk Folkeparti"

 1. Hvad fanden vil DF med ham, ? Er DF gået i hjernedøden. ?
  Denne lort til René Jørgensen Fra Dansk Folkeparti kan da bare fise over hvor skiderikken hører hjemme, nemlig hos Det Radikale Venstre. For Satan hvor jeg græmmes og krøller tæer.
  Han der ligger på jorden fortjener et knald i sylten, så grinet forsvandt. !

 2. Tænker at der er mange der vil stille op til beskyttelse af RP. Så vil de se selvtægt, så skal de da bare fjerne Rasmus PET beskyttelse. Men så skal alle have fjernet deres PET beskyttelse. Så kan krigen starte. Mon ikke rene Jørgensen er ked af at RP. med SK. Var i Fåborg og kunne påvise, hvilke seriøse problemer der er i hans by. Utilpassede indvandrere og danske børn der opførte sig, som om at de ikke var opdraget dansk. Han skal vide, at byen vil få flere besøg, så folk rigtig kan se hvad indvandringens pris er. Rart er det dog at se, at DFs ledelse tager afstand til rene Jørgensens feje udmelding.

 3. Det er jo helt hen i vejret, manden er jo dybt debil!
  – Så vil han sige det samme om Pia Kjærsgaard, dengang da hun var inde forbi Folkets Park?!
  https://tv.tv2.dk/video/UGlhbm9ycmVicm8

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.