Pernille Vermunds ‘stærkeste kort’: Rasmus Paludan skal have en røvfuld

“En af mine bedste mænd,” jubler Pernille Vermund, da hun giver Nye Borgerliges spidskandidat Poul Højlund et varmt kram.

Det kærlige møde foregår i efteråret 2016 lige efter en tv-debat i Danmarks Radio. Pernille Vermund er fuld af lovord om sin politiske partner Poul Højlund – der omtales som et af Nye Borgerliges ‘stærkeste kort’ af den smilende partileder.

Poul Højlund bliver spidskandidat for Nye Borgerlige i Nordjylland og kan desuden skrive skummende ølbrygger samt gymnasielærer på indvandrergymmasiet Langkær på sit CV.

Udadtil er Poul Højlund en aktiv islamkritiker i samfundsdebatten. Men få dage før folketingsvalget i sommeren 2019 kommer der pludselig nye toner fra folketingskandidaten.

“Paludan fortjener en jysk røvfuld,” lyder det fra Nye Borgerliges spidskandidat i det nordjyske.

Partigrundlæggeren Pernille Vermund har selv måttet leve med politibeskyttelse i forbindelse med politiske arrangementer, når blandt andet venstreorienterede voldsmænd vil hende til livs.

Højrefløjspolitikere som Pia Kjærsgaard, Naser Khader og netop Rasmus Paludan må dagligt leve under livvagtbeskyttelse på grund af dødstrusler og politisk vold.

Truslerne kommer oftest fra muslimer og venstreradikale aktivister. Det er derfor stærkt overraskende, at Nye Borgerliges spidskandidat Poul Højlund fremsætter den voldelige hensigtserklæring.

Udover voldstruslerne kommer Poul Højlund med vaskeægte ‘falske nyheder’ – angiveligt for at stå stærkere i slutspurten mod de eftertragtede taburetter i folketinget.

I valgkampens hede møder Poul Højlund to adoptivbørn fra henholdsvis Sydamerika og Caribien. Børnene fortæller løgne om Rasmus Paludan og Stram Kurs – angiveligt plantet af voksne venstreorienterede personer.

Den garvede politiker Poul Højlund bruger børnenes tankespind til at rette et tvivlsomt angreb mod Rasmus Paludan:

“Paludans rablerier havde fået dem (adoptivbørnene, red.) til at frygte, at de skulle sendes ud af Danmark,” skriver Poul Højlund i det nedrige angreb.

Det hele er naturligvis løgn. Poul Højlund rider på en bølge af falske påstande, der i mange tilfælde er opstået i muslimske miljøer eller på den yderste venstrefløj.

Hverken Rasmus Paludan eller andre politikere i Stram Kurs vil sende adoptivbørn til deres oprindelseslande. Der er tale om det pureste opspind fra Nye Borgerliges toppolitiker, der udnytter uskyldige børn i sit underlødige maskespil.

Partistifteren Pernille Vermund beskriver Poul Højlund som en politiker med “stor personligt integritet” og som en person, “man kan stole stole på.”

Det underlødige angreb fra Nye Borgerliges Poul Højlund får ikke den ønskede effekt. Poul Højlund opnår ikke valg til folketinget.

Nogle måneder senere trækker den 66-årige Poul Højlund sig som spidskandidat for Nye Borgerlige på grund af eftervirkningerne af en blodprop.

Den politiske vold og trusler lever desværre ikke udelukkende på venstrefløjen og blandt muslimer.

***

Læs mere om Poul Højlunds kusine, der er nyhedsvært på TV 2 Nyhederne, her

1 Kommentar på "Pernille Vermunds ‘stærkeste kort’: Rasmus Paludan skal have en røvfuld"

 1. Jeg ser: Fortjener en røvfuld. Hold da kæft, er det nu den der med Fiskerlussinger igen. ?
  Folk er generelt småt begavede når der slynge sådan noget L..t ud
  Anja og Rosa kan jo bare høre hvad SK har at sige til den, og når pigerne har fået beskeden tisser de ikke mere i trusserne.

  Det er derfor stærkt overraskende, at Nye Borgerliges spidskandidat Poul Højlund fremsætter den voldelige hensigtserklæring. Ja og jeg er sikker på at Poul Højlund har drukket af natpotten.

  Her er noget der skete lige op til valget.: se https://youtu.be/EnIH-OadKXQ
  Jeg har lagt den på.

  Husk at læse hele teksten under videoen (Mere)
  ————————————-
  Pernille Vermund gør lige som en Socialdemokrat. Der skal lige skores nogle billige points op til valget. En løgn kan bruges til alt. Tænk, at svine et andet parti til på denne usober måde. Det forandrede lyn hurtig mit syn på NB. En Sviner der bliver sagt TO gange, som om det bliver mere sandt af den grund. Damerne passer godt sammen inde hos BT

  Videoens titel burde laves om hvilket jeg har prøvet på men er blevet banned.
  Paludan forlod NB efter nogle uoverensstemmelser og stiftede SK, Korrigér mig hvis det ikke er korrekt.

  Hvis linket til (Blodtalen) demo for frihed er fjernet har jeg den. Jeg har over 150 videoer.!

  En liste for hver måned i Årgangene 17, 18, 19 & 20 kan rekvireres. her på blogen hvis det tillades.

  Se den inden Tubefingrene kradser den ud af systemet.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.