En uhellig alliance

Her er et uskønt eksempel på de tætte forbindelser mellem journalister og politikere. Dansk Folkepartis byrådsmedlem René Jørgensen erklærer, at Rasmus Paludan fra Stram Kurs skal have frataget sin politibeskyttelse.

Den lokale redaktør fra Fyens Stiftstidende – Torsten Cilleborg – bakker straks op. Den fynske journalist er dybt venstreorienteret og ser gerne Rasmus Paludan blive overfaldet af muslimer og venstreradikale voldsmænd. De danske journalister er i stigende grad en trussel mod det fællesskab og det demokrati, som er grundpiller i samfundet.

*

Læs om overfaldet på Rasmus Paludan i Faaborg her

1 Kommentar på "En uhellig alliance"

  1. Fyens Stiftstidende, er en Halal avis. I øvrigt er jeg blokeret på deres side. Aner ikke hvorfor.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.