Partiet Stram Kurs anlægger sag mod Facebook

Frihedens Stemme er blevet gjort opmærksom på en Top 20-liste, som partiet Stram Kurs har offentliggjort på sin hjemmeside. Listen blev også offentliggjort på Facebook, men Stram Kurs oplyser, at Facebook i strid med den brugeraftale, der regulerer reglerne på Facebook, har fjernet listen og suspenderet partileder Rasmus Paludans konto. Dette medførte, at Stram Kurs i dag har anlagt sag mod Facebook ved Københavns Byret.

Partileder Rasmus Paludan udtaler: “Facebook har skrevet nogle “fællesskabsregler”, som man skal overholde som bruger. Imidlertid overholder Facebook på ingen måde selv disse reglerne. I stedet fjerner Facebook opslag, som de politisk er uenige med. Fx højreorienterede og patriotiske opslag. Til gengæld får chikane og trusler fra autonome, samfundstabere og venstreekstremister lov at blive stående, selvom disse opslag åbenlyst overtræder fællesskabsreglerne. Derfor vil vi nu lade retten vurdere, om Facebook overholder reglerne. Det kan vi nemlig se, at de ikke gør. De fleste folk finder sig bare i den totalitære adfærd fra Facebook, fordi folk anser sig magtesløse.”

Til dokumentation viser Frihedens Stemme her den omtalte Top 20-liste over personer, som Stram Kurs ønsker udsendt fra Danmark.

Be the first to comment on "Partiet Stram Kurs anlægger sag mod Facebook"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.