7 voldelige angreb på Rasmus Paludan på under 1 måned

Rasmus Paludan, advokat, journalist og (ifølge Redox) central figur i den indvandringskritiske bevægelse, er på under 1 måned blevet udsat for 7 voldelige og strafbare angreb fra autonome i København.

Den 10. april 2017 blev hoveddøren til Paludans kontor overkastet med menneskelort af ukendte gerningsmænd, hvilket kun skete godt 2 uger efter, at 2 ruder den 24. marts 2017 var blevet smadret. (Det skete natten efter, at Paludan havde rapporteret fra Ungdomshuset.)

Den 13. april 2017 kastede kriminelle autonome på Nørrebro kanonslag efter Paludan, lyste efter hans øjne med en særdeles farlig grøn laserstråle, mens en navngiven autonom råbte: “Næste gang slipper du ikke herfra med livet i behold!”

Den 21. april 2017 kastede autonome på Nørrebro vandballoner fyldte med urin efter Paludan og benyttede igen den ulovlige laser, som Københavns Politi intet havde gjort for at beslaglægge.

Den 24. april 2017 blev Rasmus Paludan overfaldet på Kapelvej 44 af en kendt autonom, der slog ham. Paludans ven blev slået i hovedet med en stang.

Den 26. april 2017 blev Paludan, mens hans interviewede Dansk Folkepartis retsordfører Peter Kofod Poulsen i Folkets Park på Nørrebro, overfuset af autonome og indvandrerbande, men som kom truende tilråb.

Den 1. maj 2017 havde autonome smidt 75 A4-sider foran hovedøren ved Paludans kontor. Papirerne havde overskriften “Kend din lokale nazist” og havde kontaktoplysninger og fotografi vedr. en af Paludans meningsfæller.

Den 6. maj 2017 var Paludan på udflugt med 3 venner på Langelinie, da autonome overfusede ham med skældsord og trusler, herunder om, at han ikke ville slippe med livet i behold, hvis han viste sig på Nørrebro.

Rasmus Paludan udtaler: “Jeg bliver udsat for 7 strafbare angreb på under 1 måned og den danske main stream media rapporterer absolut intet om det. Pressen foretager sig derfor absolut det samme som Københavns Politi: intet!”

Be the first to comment on "7 voldelige angreb på Rasmus Paludan på under 1 måned"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.