34-årige Ahmed Samsam er som sunket i jorden

Rasmus Paludan, der er redaktør for Frihedens Stemme, står med Samsams bog (Foto: Frihedens Stemme).
Rasmus Paludan, der er redaktør for Frihedens Stemme, står med Samsams bog (Foto: Frihedens Stemme).

Den i Danmark tilstedeværende 34-årige syriske terrorist Ahmed Samsam, der tidligere er dømt for at have blottet sit lem for en kvinde i Vollsmose, er umulig at få kontakt til med henblik på et interview.

En af de mest omtalte offentlige sager de seneste år har været den, som den syriske terrorist Ahmed Samsam anlagde mod den danske stat, fordi han mener, at han uretmæssigt blev dømt for terrorisme i Spanien.

Samsam har været dybt kriminel det meste af sit liv og blev bl.a. den 9. marts 2009 af Retten i Odense dømt for at have blottet sit lem for en kvinde i Vollsmose-bydelen i Odense den 14. december 2008 (SS 1.989/09).

Da han er en meget omtalt person, så ville jeg på vegne af Frihedens Stemme gerne interviewe ham om hans nye bog “Samsam”, som han angiveligt har skrevet sammen med journalist Jens Anton Bjørnager.

Umulig at få kontakt med

Mine mange forsøgt på kontakt med Ahmed Samsam har imidlertid været uden resultat.

Han er som sunket i jorden.

Jeg kontaktede eksempelvis fredag den 5. april 2024 hans forlag Lindhardt og Ringhof og talte med den redaktør, som har været forlagets redaktør for bogen Samsam.

Redaktøren kunne åbenbart ikke selv udtale sig om, hvorfor det er så svært at få kontakt med Samsam, men han ville få en fra presseafdelingen til at vende tilbage til mig. Det skete ikke.

“Hellig Krig” Samsam fik dansk indfødsret i 1996

Den syriske terrorist Ahmed Samsam har dansk indfødsret, fordi Folketinget i 1996 tildelte hans syriske fader Jihad Samsam dansk indfødsret. Folketinget var på dette tidspunkt informeret om, at Jihad Samsam havde forladt Syrien, fordi han var en del af Det Muslimske Broderskab.

Jihad bis saif er den arabiske betegnelse for at føre krig med sværdet for islam også kendt som “hellig krig”.

Det Muslimske Broderskab dybt involveret i mord og terrorisme

At Jihad Samsam valgte at forlade Syrien skyldtes, at hans organisation Det Muslimske Broderskab havde forsøgt at myrde Syriens præsident Hafez al-Assad den 26. juni 1980 og både før og også efterfølgende havde begået terrorisme.

Herunder mord på 83 unge officerskadetter på et militærakademi i Aleppo i juni 1979 og drab på flere hundrede mennesker ved sprængninger af 3 bilbomber i Damaskus mellem august og november 1980.

Medlemskab af Det Muslimske Broderskab blev forbudt og forbundet med dødsstraf i Syrien i juli 1980.

Be the first to comment on "34-årige Ahmed Samsam er som sunket i jorden"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.