Rasmus Paludan var til påskefrokost hos Martin Thorborg, Annette Heick og Dan Rachlin

Skærmprint fra Rasmus Paludans video om Martin Thorborg, Annette Heick, Dan Rachlin, Søren Pind og Stine Bosse den 1. april 2024
Skærmprint fra Rasmus Paludans video om Martin Thorborg, Annette Heick, Dan Rachlin, Søren Pind og Stine Bosse den 1. april 2024

Frihedens Stemme kan nu afsløre, at Rasmus Paludan blev nødt til at tage med Ali og hans 22 fætre, som uventet dukkede op, da Paludan var til påskefrokost hos Martin Thorborg, der manglede lammekølle. Paludan fortæller også, at sandheden er, at Søren Pind og Stine Bosse er meget kloge!

Påskedag den 31. marts 2024 blev Stram Kurs‘ partileder Rasmus Paludan, der er advokat i PALUDAN.LAW Adv.ApS og redaktør for Frihedens Stemme og boende i København siden 2002, uventet inviteret til påskefrokost af Keld og Hilda Heicks datter Annette Heick, Jannie Buchs ægtemand Martin Thorborg og Dan Rachlin, som er forhenværende underholdningsredaktør på Jubii.

Det fremgår af en video, som Rasmus Paludan har lagt op på Facebook, at Ali og hans 22 fætre pludselig dukkede op. Martin Thorborg syntes, det var bedst, at Rasmus Paludan tog væk med Ali, fordi Martin Thorborg var løbet tør for lammekølle.

Det fremgår også, at Rasmus Paludan roser Søren Pind og Stine Bosse. Rasmus Paludan forklarer, at Stine Bosse er beviset på, at kvinder i topchefstillinger altid bliver ansat på deres meritter og aldrig på deres køn.

Be the first to comment on "Rasmus Paludan var til påskefrokost hos Martin Thorborg, Annette Heick og Dan Rachlin"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.