34-årig ekstremt kendt person er løsladt i sag om drabsforsøg

Søndag den 7. april 2024 var en ekstremt kendt 34-årig mand blevet rask nok til, at han kunne møde frem i Københavns Byret til grundlovsforhør

TV2 rapporterede allerede den 30. marts 2024, at en særdeles kendt 34-årig og en ukendt 28-årig begge var anholdt for fredag den 29. marts 2024 at have forsøgt at dræbe hinanden med kniv ved internetcaféen G4me Time. De var begge indlagt på Rigshospitalet for skader efter knivstik.

Mandens forsvarsadvokat, Erbil Kaya, har oplyst til B.T., at der er navneforbud i sagen, hvilket anklager Anders Larsson fra Københavns Politi har bekræftet over for Frihedens Stemme.

Anklager Anders Larsson bekræfter også over for Frihedens Stemme, at der er gennemført grundlovsforhør, hvor den sigtede ønskede åbne døre. Da retten imidlertid på anklagemyndighedens begæring nægtede åbne døre, så ønskede den sigtede ikke navneforbuddet ophævet.

Ligesom andre medier overvejer Frihedens Stemme, om vi skal kære beslutningen om navneforbud til Østre Landsret, da det for os ikke giver mening at have navneforbud for denne særdeles kendte 34-årige person.

Ifølge B.T. er der tale om en kendt “ekskriminel”, som dommeren altså valgte at løslade.

Be the first to comment on "34-årig ekstremt kendt person er løsladt i sag om drabsforsøg"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.