Tavshed fra berygtet islamist Khalid Alsubeihi

Khalid Alsubeihi
Khalid Alsubeihi

Frihedens Stemme har flere gang omtalt den berygtede islamist og blandt muslimer værdsætte “rollemodel” Khalid Alsubeihi, men nu er der tavshed.

Folkeskolelæreren Mette Thiesen skrev den 9. maj 2018 et længere indlæg om den berygtede islamist, hvor hun bl.a. skrev:

“Her har vi Khalid Alsubeihi. Han er formand for foreningen Viden om Islam (VIOMIS). Den forening, der arrangerede visningen af den islamistiske film i CinemaxX, hvor en hadprædikant talte for det kønsopdelte publikum inden filmen. En hadprædikant, der mener, at det er værre at misse én bøn end at voldtage børn. I 2010 stod Khalid Alsubeihi også bag et arrangement på Nørrebro med en imam. En imam, der mener, at kvinder skal tæskes og bøsser dø.

Khalid Alsubeihi er med i Fædregruppen på Nørrebro, der ”afhjælper bandeproblemerne”. Han turnerer Danmark rundt med foredrag om integration og antiradikalisering. Og han bliver tit fremhævet positivt i medierne – i særdeleshed som ”en dansker, der skal redde civile i Aleppo”.

I mine øjne er Khalid Alsubeihi så langt fra at være dansker, som man overhovedet kan være! Han taler tydeligvis med to tunger ligesom de andre muslimske mænd, jeg har skrevet om på min Facebookside. På overfladen leger han velintegreret, men under overfladen ulmer islams vrede, og det sande ansigt vises frem.

Khalid Alsubeihi kan hver dag – i kraft af sin rolle i VIOMIS, optræden i medierne og sine foredrag – påvirke børn og unge. Det hænger på ingen måde sammen med de talrige eksempler, hvor han fremmer islams kamp mod de vantro (os danskere). At danske medier ved hver given lejlighed, benytter sig af hans ”ekspertise”, er helt forrykt. Det viser, hvad det er, vi er oppe imod. Mange danskere – især magteliten – har desværre allerede overgivet sig.”

Mette Thiesens opslag på Facebook den 9. maj 2018

Ingen lyd siden 13. december 2023

Den berygtede islamist har bl.a. været meget aktiv i den offentlige debat om krigen mellem Israel og Hamas. Han holder med Hamas, som bl.a. har voldtaget israelske kvinder, skåret deres bryster af under voldtægten og spillet fodbold med brysterne, mens kvinderne blødte ihjel. Han støtter altså Hamas, selvom Hamas er en terrororganisation.

Han har også været meget stor tilhænger og åbenmundet i debatten om L65 Lex Paludan også kendt som koranloven.

Derfor undrer det, at han nu er helt tavs. Frihedens Stemme arbejder på at indhente en kommentar fra ham.

Be the first to comment on "Tavshed fra berygtet islamist Khalid Alsubeihi"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.