Læserbrev: Partiet Politiken blev undersøgt på penis og i endetarm

Rasmus Paludan i Faaborg (Foto: Rasmus Paludan)
Rasmus Paludan i Faaborg (Foto: Rasmus Paludan)

Onsdag den 13. september 2023 blev en journalist Adam Dyrvig Tatt (chefredaktør for mikroavis endda) fra Partiet Politiken stoppet på Christianshavn af politiet. Han kørte med sin mobiltelefon i hånden og talte i headset. Endda med fersk fisk under armen. Jeg kender den type rigtigt godt. Det er 90 % af danske journalister. De føler og tror oprigtigt, at de er hævet over os andre (og loven!), fordi de simpelthen er moralsk renere og bedre mennesker, som ved bedre end os andre. De går rundt med blod på deres hænder hver eneste dag, mens danske piger og drenge bliver fornedrede, overfaldet og voldtaget.

Naturligvis endte det ikke godt. For første gang i det frelste liv med guldske i munden i den grønne boble oplevede Adam, at hans selvgode, amoralske og strafbare adfærd havde konsekvens ikke kun for andre sagesløs mennesker men også for ham selv.

Adam gjorde ikke helt, hvad politiet ville have, og han endte i asfalten. Derefter oplevede han, hvad vi andre er klar over findes: unge skarnsunger med peberspray og politiuniform. Adam fik en omgang peberspray i ansigtet, mens hans lå i håndjern på jorden. Helt uacceptabelt og nedværdigende. For en gangs skyld var offeret dog ikke en Stram Kurs-vælger fra Udkantsdanmark, men tværtimod et nyadeligt medlem af Partiet Politiken,

Hvordan ved jeg overhovedet, at det er sket? Fordi hofreporterne fra Partiet Politiken og Foreningen til Ødelæggelse af Det Danske Folk Frank Hvilsom og Anton Schack Jensen har skrevet en lang flæbeartikel om det. Der er nemlig forskel på folk. Nogle er mere lige end andre. Når den uopdragne møgunge Adam oplever konsekvens af sit lovbrud, så skal hele verden høre om, hvilket offer han er.

Disse overgreb bliver begået mod medlemmer af Udkantsdanmark hver eneste dag under langt mere tvivlsomme omstændigheder. Men så hører folk ikke om det. Hvis offeret for politivold er fan af Rasmus Paludan, så er Partiet Politiken pludselig ikke interesseret.

Adam tror, at politiet giver ham en uforbeholden undskyldning snart. Held og lykke med det projekt. Hvordan kan Adam få lov at rapportere om virkeligheden til andre, når han tydeligvis aldrig har forstået, hvilken virkelighed han selv lever i?

Be the first to comment on "Læserbrev: Partiet Politiken blev undersøgt på penis og i endetarm"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.