Afsløring: Alternativets kampagnechef Allan Lindemark lyver om Stram Kurs og Rasmus Paludan

Stor løgn fra Alternativets kampagnechef Allan Lindemark om etnisk udrensning (27. august 2023 kl. 12.46) på X
Stor løgn fra Alternativets kampagnechef Allan Lindemark om etnisk udrensning (27. august 2023 kl. 12.46) på X

En chef for Alternativet ansat af partiet på Christiansborg, lyver om Stram Kurs og spreder fake news på X ved at påstå, at Stram Kurs skulle være tilhængere af etnisk udrensning

På det sociale medie X havde Liberal Alliances kampagnechef Mads Korsholm skrevet et indlæg om regeringens kommende forbud mod afbrænding og forhånelse af koranen.

Alternativets kampagnechef Allan Lindemark blandede sig og påstod, at brænding af koranen var identisk med at advokere for etnisk udrensning. Det fik Mads Korsholm til at spørge, om Alternativets MF Theresa Scavenius dermed var tilhænger af etnisk udrensning, da hun har erklæret sig som modstander af regeringens forslag.

Hertil svarede Allan Lindemark:

“Jeg siger Paludan og hans følgere går ind for etnisk udrensning . Det står i deres partiprogram.”

Indlæg på X fra Allan Lindemark (Alternativets kampagnechef) den 27. august 2023 kl. 12.46

Det er imidlertid løgn, da Stram Kurs og Rasmus Paludan aldrig har advokeret for etnisk udrensning.

Frihedens Stemme har givet Allan Lindemark mulighed for at begrunde sine løgne, men det har han ikke ønsket. Til gengæld har han på X offentliggjort vores spørgsmål og stolt annonceret, at han ikke vil tale med Rasmus Paludan.

Allan Lindemarks profil på X
Allan Lindemarks profil på X

Allan Lindemark har ifølge sin LinkedIn-profil studeret på Københavns Universitet 1999-2006.

Opslag på X fra Allan Lindemark om opkald fra Rasmus Paludan
Opslag på X fra Allan Lindemark om opkald fra Rasmus Paludan
Opslag på X fra Allan Lindemark med Rasmus Paludans spørgsmål
Opslag på X fra Allan Lindemark med Rasmus Paludans spørgsmål
Opslag på X fra Allan Lindemark om, at han ikke vil tale med Rasmus Paludan
Opslag på X fra Allan Lindemark om, at han ikke vil tale med Rasmus Paludan

3 Kommentarer på "Afsløring: Alternativets kampagnechef Allan Lindemark lyver om Stram Kurs og Rasmus Paludan"

 1. Det er i det hele taget ret enormt- og abnormt, hvad “værdige” samfundsborgere, øvrigheds- og autoritetspersoner her i landet mener at vide om Stram Kurs, som ikke bare er i fuldstændig strid med sandheden, men dom også, som konsekvens deraf, er til direkte fysisk fare for både ledere, medlemmer og vælgere af Stram Kurs, fordi der i hele samfundet stadig oppiskes en så ekstremistisk, hadsk og direkte hetzpræget stemning mod partiet og dets leder(e) at den eneste mulige sammenligning her i Danmark må være med hetzen mod Mogens Glistrup og Fremskridtspartiet. En hetz, der forøvrigt aldrig nogensinde ophørte, men kørte videre for fuldt blus resten af Glistrups liv- selv efter at han var blevet udsat for vellykket politisk lawfare fra venstrefløjen og dens mange venner i det retslige system gennem årtier.
  Hvis vi skal finde en international sammenligning, så skal vi formentlig efterhånden ret langt tilbage i tiden for at finde eksempler på at så grove, manipulerende, direkte ulovlige metoder sidst er blevet brugt mod politiske modstandere, som dem, der er blevet taget i brug mod både Stram Kurs siden partiet opstod, og mod andre nationalpatriotiske og frihedsorienterede partier og mennesker i især de seneste 3-5 år. Jeg har ihvertfald aldrig set noget lignende- og kan kun finde én eller to paralleler i nyere tid; Sovjetunionens forfølgelse og undertrykkelse af anderledes tænkende og Kinas kulturrevolutions ditto. Men der er derudover efterhånden også opbygget en ekstraordinær og utroligt voldsom og ekstremt hadsk stemning mod etniske og, mere specifikt, hvide danskere, der ikke vil lade deres land overtage af erklærede fremmede fjender/kræfter/organer.
  Det hele er kørt helt afsindigt af sporet og jeg har svært ved at se hvordan det ikke skal ende i direkte fysiske forfølgelser og blodsudgydelser mod Stram Kurs og andre højreorienterede partier. Den eneste løsning, jeg kan få øje på, er at Staten Danmark designerer et område, hvor mennesker som er stærkt i opposition til det nuværende regime og den retning, samfundet har taget, kan leve. I fred for deres vanvittige landsmænd og udenfor Staten Danmarks klamme kvælergreb om halsen. Men det vil de ledende kræfter her i landet selvfølgelig ikke være med til. Mennesker som os skal tvinges til at være en del af samfundet og tvinges til at se på hvordan det langsomt opløses og omdannes til et digitalt diktatur, under kraftig ideologisk indflydelse fra både de værste kommunistiske, fascistiske og muslimske regimer. I det hele taget må vi faktisk slet ikke eksistere. Det er kun mennesker med “rigtige” meninger, der kan få tilladelse til at blive en del af fremtiden. Det ser ud til at være den filosofi, der ligger bag det nuværende politiske regimente i Danmark- ja og i resten af Vesten, med ganske få undtagelser.

  • Enig.
   Du har glemt den store nutidige skurk i meget af det som vores fædreland Danmark er endt ud i pt. Nemlig: Lars Løkke:
   Den undersætsige mand, der lever som en baron i Nyhavn for billige erhvervede penge, i en luksuriøs penthouse lejlighed. Er det mon Petro-$$$, der medfinansiere hans dyre og mondæne lejlighed i Nyhavn…
   Manden der næsten ene-og-alene er ved at kortslutte hele indvandringspolitikken og ytringsfrihedsrettighederne.
   Karriererytteren Løkke, der er kendt som Marrakech-aftalens underskriver for fremme af endnu mere afrikansk indvandring ( som om vi ikke har nok af det ) til DK, og nu også som en destruktør af en af vores demokratis største værdier nemlig ytringsfriheden(YF).
   Løkke ser den opståede ‘mulighed’ for en international karriere i lyset sine udmeldinger om indskrænkelse af YF og åben op for meget mere international arb.kraft fra bla Afrika.
   Han lader til at være blevet infiltreret af EU’s magtbegærlige centrum-venstre orienterede globalist ‘elite’, og af OIC og WEF.
   Han er pt. den allerstørst fare for det Danmark mange national konservative allermest gerne vil bevare: Et Danmark i balance på alle mulige måder. Og IKKE det modsatte.
   Det er simpelthen ufatteligt hvor meget magt denne Lars Løkke har tilranet sig i dette monster af en midter-regime-totalitaristiske-regering.
   Kan vi dog ikke snart få ham afsat til en eller anden skod-organisation.

   • Fordrukken Taber | 30. august 2023 ved 16:00 |

    Jeg har ikke glemt Løkke, bare lykkeligt fortrængt hans eksistens. Ligesom med alle de andre politikere, hvis ufattelige visdom vi plages med hver eneste dag..
    ..den eneste måde, man kan opnå en følelse af glæde ved at leve i det nuværende danske samfund på, er nemlig ved at ignorere og fortrænge realiteterne, bla Løkke. Jeg er en type, der gerne, bare engang imellem, vil føle at tingene ikke er helt 100% f…ed. Også selvom de er det.
    Men bortset fra det, så har Klaus Ewald skrevet en artikel, hvor han gør sig overvejelser om at grunden til Løkkes opførsel muligvis er at muslimerne “har noget” på ham..
    https://24nyt.dk/har-muslimerne-noget-paa-loekke/

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.