Finansekspert: Koranafbrændinger har lille effekt på dansk økonomi

Den anerkendte finanspolitiske ekspert Mikkel Rosenvold skriver i Ekstra Bladet den 4. august 2023, at de færreste danskere vil ligge søvnløse over prisen for dansk selvstændighed

Eksperten har foretaget en analyse af Danmarks samhandel med muslimske lande og bl.a. konkluderet:

Derfor er det et trygt gæt at eksporten til de arabiske lande maksimalt vil falde med de cirka 10 procent, hvilket også var tilfældet under Muhammed-krisen. Det er selvfølgelig mange penge, men slet ikke på de dommedags-niveauer, som vi hører fra Dansk Industri og Landbrug og Fødevarer. […]

Selv i det mest opskruede opgørelser vil det svare til et eksporttab på 10 mia. kroner. Det er altså prisen for dansk selvstændighed. […]

Et eksportfald på 10 mia. kroner ville i 2022 betyde, at overskuddet på betalingsbalancen faldt fra 247 til 237 mia. kroner. Det tror jeg ikke, der var ret mange danskere, der ville ligge søvnløse over. Derudover kan det bemærkes, at den saudiske eksport til Danmark lyder på sølle 130 millioner kroner årligt.

Uddrag af Mikkel Rosenvolds konklusioner

4 Kommentarer på "Finansekspert: Koranafbrændinger har lille effekt på dansk økonomi"

 1. Først deltog Dansk Industri ivrigt i oppiskningen af en hetz- og udelukkelsesstemning i samfundet, samt inddragelse af borgerrettigheder. Under den voldsomt opreklamerede “coronapandemi” var Dansk Industri forrest i kampen mod “de uvaccinerede”, da de meddelte deres støtte til juntaleder Frederiksens vanvittige ønsker om vaccineapartheid-coronapas-samfundet. Og brød dermed med Nürnberg kodekset- som de, ligesom Frederiksens ikke-eksisterende forhold til Grundloven, ikke havde nogetsomhelst problem med at træde under fode.
  Nu står Dansk Industri og Lars Sandahl Sørensen igen på de totalitære kræfters side, i form af deres støtte til et forbud mod blasfemi, i form af koranafbrændinger, eller, som jeg ville formulere det, ikke-muslimers og tidligere og nuværende muslimers befrielseskamp mod islam, i form af afbrænding af symbolet på undertrykkelsen, nemlig koranen.
  Dansk Industri ved man altid hvor man har. Man kan ikke engang påstå at de bare tænker på pengene, for den handel, der eventuelt skulle gå tabt med muslimske lande, ville sagtens kunne hentes hurtigt tilbage ved at finde andre markeder- hykleriet er kolossalt. Hvad er så forklaringen?
  Forklaringen er muligvis- og sandsynligvis- at Dansk Industri, nøjagtig ligesom så mange af nutidens vestlige institutioner, ikke længere repræsenterer vestlige værdier. Det gik tabt for længe siden, da industrien flyttede produktionen til fattige lande uden arbejdstagerrettigheder og med slavelønninger. Altså et fuldstændigt forræderi mod vestlige værdier og principper. Ny har de vestlige industrier også stillet sig på islams side i kampen mod deres egne lande!
  Vestlige politikere og erhvervsfolk har sjovt nok samtidig med deres stillingtagen til totalitær fordel intet problem med at stoppe/forbyde al samhandel med Rusland- med påstand i Ruslands aggression mod Ukraine, samtidig med at man forsvarer muslimske staters ret til aggression over blasfemi fra enkeltborgere i ikke-muslimske lande!! Men samhandel med de muslimske lande? Intet problem- selvom de lande, i modsætning til det demokratiske og rettighedsbaserede Israel, det eneste land i Mellemøsten med ægte borgerrettigheder, byder på ægte apartheid og diskrimination af både egne og fremmede ikke-muslimske borgere. Som de da også forlængst har intimideret ud af deres muslimske lande.
  Dansk Industri ved man, hvor man har. De står solidt på islams side i kampen mod blasfemi og for muslimers ret til at angribe og myrde alle, der fornærmer deres koran.

 2. Netop det er helt fint. Og så er der en gevinst mere:
  Der er grænsekontrol, pga. terror.
  Og så ved vi jo hvem der komme ind i landet. Sådan skal det være.
  ————————-
  Når man som dansk udenrigsminister tjener fremmede magter, ( her OIC´s) interesser, og ikke danske, når man i det hverv ikke tjener de regler, der er nedfældet i vores grundlov om frihedsrettigheder, så er man pr. definition landsforræder.

  OIC, Er den usmagelige samling af 57 muslimske lande.

  Det er i det lys, jeg vil sætter udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen. Han minder om de danske ministre, som sleskede for tyskerne under WW2.

  eks:
  http://danmarkshistorien.dk/leksikon-og-kilder/vis/materiale/erik-scavenius-1877-1962/
  Erik Scavenius, 1877-1962
  Danmarkshistorien Materiale: Den Radikale Erik Scavenius stolede på Der Führer.
  og nu til dags, stoler De Radikale og Lars Løkke Rasmussen på Muslimerne.

  Knap nok er Løkke færdig med at sleske for OIC, før Imamer her i Danmark råber:
  “Det er slet ikke nok.

  Koran og Islam skal hånes ud over alle grænser.☻ ☻ ☻ ☻

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.