Sognepræst Marie Høgh: Søren Krarup havde ret!

Ulækker, uopdragen og uren ikke-norsk dreng nægter at give hånd til kvindelig norsk rektor (juni 2023)
Ulækker, uopdragen og uren ikke-norsk dreng nægter at give hånd til kvindelig norsk rektor (juni 2023)

Den forhenværende folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti og nuværende sognepræst kommenterer hændelsen i Norge, hvor en muslimsk elev nægtede at give hånd til en kvindelig rektor på afgangsdagen. Efterfølgende måtte rektor beklage, og Marie Høgh konkluderer: “vi er vidner til den vestlige kulturs fuldkomne kapitulation”

Det var i et debatindlæg i Jyllands-Posten den 1. juli 2023, at Marie Høgh bemærker, at Søren Krarup havde ret. Den berømte præst Søren Krarup forudsagde, at Danmark ville blive ødelagt som land, da Folketinget vedtog Udlændingeloven af 1983. Alle partiet undtagen Fremskridtspartiet stemt for vedtagelsen. Loven udvidede markant muligheden for familiesammenføring og ødelagde Danmark i de efterfølgende 40 år.

Hvis integration bare handlede om at blande befolkningsgrupperne mest muligt, afskaffe ghettoer, blande eleverne i skolerne og gymnasierne – ja, så var det jo nemt nok at knække den kode, som intet vesteuropæisk land med store grupper af ikkevestlige indvandrere endnu er lykkedes med.

Sognepræst Marie Høgh i debatindlæg i Jyllands-Posten den 1. juli 2023

12 Kommentarer på "Sognepræst Marie Høgh: Søren Krarup havde ret!"

 1. FUCK ISLAM, muslimerne er generelt totalt uopdragne, REMIGRATION NU, ud med skidet, de skæmmer mit åsyn 👁️

 2. Det er nærmest en sensationel udtalelse fra en fungerende præst. Mit indtryk af den danske kirke og især de præster, der har deres virke der, er at der er en gennemgribende social kontrol, som sikrer at de statskontrollerede og -godkendte, “politisk korrekte” meninger indarbejdes overalt og hændhæves med strenge straffe til dem, der overtræder det uofficielle forbud mod at udtale sig negativt om den muslimske masseindvandring, befolkningsudskiftningen og den muslimske kolonisering af vores land. Jeg har eksempelvis ladet mig fortælle at det ikke er længe siden at en præst i en dansk kirke, i et typisk eksempel på den dødsensfarlige hetz, der føres mod partiet, omtalte Stram Kurs som en “nazilignende parti”- og fra tid til anden er der en del eksempler på præster, der varmt taler for langt mere muslimsk indvandring til landet, udtrykker deres støtte til opførelse af flere moskeer (!) og i samme åndedrag, uden skrupler, benægter at muslimers forfølgelse af ikke-muslimer skulle være et problem. Alle disse præster skulle efter min mening opsige deres arbejde i den danske folkekirke og straks haste ned til nærmeste moské og bede om ansættelse der.
  Jeg gætter på at det ikke varer længe før Marie Høgh enten må give en offentlig undskyldning for sin udtalelse under trussel om fyring, eller slet og ret bare bliver fyret.
  Søren Krarup havde fuldstændig ret- Danmark som land er allerede nu ophørt med at eksistere. Nu er det et administrationsområde med en slags fuldmægtig som en regional og, i forhold til de virkelige magthavere i Danmark, indflydelsesløs leder, der står for den kontrollerede destruktion af nationalstaten Danmark som hjem for danskerne. Vi er mu underkastet en globalitær og elitær junta og et EU, der ønsker at udviske nationale forskelle og få et kontinent, der er “nemmere” at regere. Dvs i forhold til de planer, man har for Europa. Og de er nok, i bedste fald, det som jeg og sikkert også mange andre ville kalde dystopiske og mareridtsagtige. Og det er vist mildt sagt i forhold til de vanvittige ting, der foregår lige nu rundt omkring i Europa..

  • Vi har nærmest kun en stærk national leder tilbage i hele Europa: Han hedder Victor Orban fra Ungarn. En stærk leder der absolut ikke vil bøje sig i støvet for den nye skitserede migrationspagt der er på vej i EU.
   Det neste lille bitte håb der nu er tilbage i Europa ser ud til at være at den ene efter den anden regering nu skifter fra rød/grøn over i retning mod mere blåt.
   Det sidste i denne dur er i Holland, hvor ‘brugtvognshandleren Mark (p)Rutte nu må forlade en synkende skude fordi der ikke kan findes en enighed om indvandrings-/udlændinge politiken. Jeg har bevidst valgt ordet en synkende skude, fordi Holland netop bruge gamle krydstogtsskibe og andre til at huse det enorme antal asylanter og andet ‘bæ’. Disse er overfyldte og synker snart. Derfor springer Mark Rutte overbord og overlader nu Hollands styring til andre.
   I Tyskland stormer AfD frem og er nu over 20 %, endda omkring 30 % i det tidligere østtyskland: Tyskerne har simpelthen fået ‘Die Schnautze voll’ af det rød/grønne mareridt med åbne grænser og multi-kulti-regnbue-politik, der nu er ved at omdanne Tyskland til et kæmpemæssigt protektorat for alverdens kulturer, religioner og etniciteter som regeringen har overladt til sig selv uden at gribe ind. Det moderne Tyskland styrer direkte imod ‘der Untergang’
   Frankrig er et land direkte i opløsning, det har vi lige set et alt for tydeligt eksempel på, hvor en helt ‘uskyldig’ lille araberdreng måtte bøde med sit liv for politiets kugler. Dette satte nærmest det meste af landet i brand i mange dage. Dette har nu spredt sig til nabolandet Belgien hvor mange optøjer og uroligheder pågår. Hvilket vi selvf. slet ikke får noget som helst nys om i vores totalt ensrettede statskontrol. MSM-medier.
   Jeg vil skyde på at indenfor 10-15 år (måske tager jeg gruelig fejl) er det meste af Europa(vest) sat i ‘brand’.
   Victor Orban kan så sidde nede i sit trygge Ungarn og grine i stille sind over at han jo fik ret i sine antagelser om Europas undergang og underkuelse.

 3. Jeg har lige et spørgsmål: Vides der mere om dette nedenstående.??

  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE16300713/rasmus-paludan-jeg-er-placeret-et-hemmeligt-sted-og-maa-ikke-demonstrere/?st=1
  20/07/2023 KL. 13:10
  Rasmus Paludan: Jeg er placeret et hemmeligt sted og må ikke demonstrere
  Det er omfattende restriktioner, som Rasmus Paludan har været underlagt siden februar. De forhindrer ham i at demonstrere og besøge Folketinget.

  Rasmus Paludan, islamkritiker, advokat og partistifter, har lige nu hele verdenssamfundets øjne rettet mod sig. Arkivfoto: Finn Frandsen
  HELENE KRISTINE HOLST
  Rasmus Paludan fortæller, at han ringer fra et ukendt sted. Det er ikke hans eget hus. Det er en sikker lokation, som PET har placeret ham på.

  Forbindelsen skratter, og til sidst må den genoptages over Skype, for i modsætning til mobilnettet fungerer internettet der, hvor han er.

  Det må ikke fremgå af artiklen, hvor han opholder sig, for så forsvinder hele pointen med opholdet. Omverden må ikke vide, hvor han er.

  • . Mere

   https://jyllands-posten.dk/indland/ECE16296026/partier-i-folketinget-undrer-sig-det-minder-om-tibetsagen/
   20/07/2023 KL. 06:45
   Partier i Folketinget undrer sig: »Det minder om Tibet-sagen«
   Politikere på stribe undrer sig over, at Justitsministeriet har været i korrespondance med USA om Rasmus Paludan i månederne op til hans forbud mod at deltage i folkemødet. Ligesom en række eksperter ønsker de, at ombudsmanden undersøger sagen.

   Politikere på stribe undrer sig over, at amerikanerne har interesseret sig for Rasmus Paludan i korrespondancer med Justitsministeriet.

   Det kræver en forklaring, at USA og Justitsministeriet var i dialog om Rasmus Paludan forud for hans forbud mod at deltage i Folkemødet.

   Sådan siger en række partier i Folketinget – herunder Dansk Folkepartis formand, Morten Messerschmidt, der vil have ombudsmanden til at undersøge sagen:

   »Ellers må Folketinget få ham aktiveret. Jeg undrer mig over, hvorfor USA har været involveret. Det her kalder på en forklaring.«

   • Fordrukken Taber | 27. juli 2023 ved 09:37 |

    Lad os se hvad Messerschmidt gør ud af denne sag. Jeg gætter på at han ikke gør meget, eller rettere sagt ingenting, for han vil jo gerne stå sig godt med den ledende danske politikerjunta, så han har en chance for at få et ben at gnave på, på længere sigt. Med andre ord så er det bare spil for galleriet fra hans side. Han interesserer sig lige så meget for Rasmus Paludans manglende rettigheder som alle de andre statskontrollerede politikere.

 4. Jeg høre i TV2 News at den tyrkiske President har udstedt en arrestordre på Rasmus Paludan.
  Vides der yderligt noget om dette vil jeg da gerne høre.

 5. https://www.google.com/maps/place/Græsted+Kro/@56.0658333,12.2813889,3a,75y/data=!3m8!1e2!3m6!1sAF1QipPWJwJ8uXtdfL4JBGTaZOOout5Rgh6rkFteGErn!2e10!3e12!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipPWJwJ8uXtdfL4JBGTaZOOout5Rgh6rkFteGErn%3Dw203-h116-k-no!7i4553!8i2610!4m16!1m8!3m7!1s0x465246863f39f301:0xe407abf5842cd2fa!2s3230+Græsted!3b1!8m2!3d56.0652!4d12.285583!16s%2Fm%2F080fq68!3m6!1s0x46523d9277909c51:0x7d37ae5c0134190a!8m2!3d56.0658111!4d12.2816095!10e5!16s%2Fg%2F11b76jwf0w?entry=ttu

  Nu skal I høre kære venner:
  Hvorfor bliver Koranen Futtet af.?

  FORDI:
  Koranen er uforenelig med Danmarke riges Grundlov.

  Koranen er et HÅN mod den personlige frihed, det være sig både i Danmark såvel som i Udlandet.

  Koranen er et Hån mod de Danske værdier, så som vores ytringsfrihed og vores tro.

  Sharialoven som indeholdes i Koranen er et HÅN mod Danskernes retsbevidsthed.

  Regering & Folketing, Politi og Domstolene er et HÅN mod Danskernes retsbevidsthed.

  Islam bygges på Koranen: Derfor SKAL muslimen efterleve Koranen og den meste betydende Profet. Personlig vil jeg hellere skrive: (Den meste berygtende Pædofet.)! ” Husk Aisha in mente” (Pædofilien består i, Aisha blev gift som 6 årig og Bedækket som 9 årig). Fy Fahn.!

  Det ovenstående kan bruges til “Bannere og Plakater om man vil, så folk kan se hvorfor Koranen skal fjernes fra Dansk territorium.”

  Derfor siger jeg: KORANEN SKAL HÅNES UD OVER ALLE GRÆNSER.
  Og Lille Lars fra Græsted, kan da lige rende mig, der hvor jeg er højest når jeg plukker jordbær.

  Vh Charles

  Hov for satan, a fik lig en idé:.

  Der gør såmænd ikke noget at, Lille Lars fra Græsted, blive HÅNET en lille smule:

  Hvad med at vi mødes alle sammen i “Fadbumsens lille hjemby” alle Fraktioner burde kunne tale sammen over en kop kaffe eller to + en Napolionskage, altså een af de FEDE.

  Forløb: Kaffen bestilles først og vi tager så derefter debatten, og til slut betales der.
  Man må jo sikre sig at vi ikke bliver smidt UD, For noget siger mig at det er Socialisternes højborg.
  Jeg kan dog sige: Bliver vi smidt ud, bliver der ikke betalt. Man skal jo tænke på: Klaveret skal jo afstemmes, Ikke.?

  Det var bare mit forslag.!!
  ===========================

  Ud fra ovenstående billeder kan jeg godt forstå, at Lille Lars faldt I.!
  En Udenrigsminister, HVA BE HAR.?

  Kære venner: Vi skal have Danmark rettet op.!
  Det er OS der bestemmer, og ikke de skide Arabere fra MENAPT, Shit countries.

 6. Er ikke altid enig med Klaus Ewald. Men dette indlæg på 24Nyt af Ewald om Lars Løkke er fremragende:
  http://email.24nyt.dk/tracking/click?d=AwTD0UEAuUAcncYOx5trP6_sgnm_PgiTdolBrUdUW2EXUbGRw9KE9ncNWS-_w9XTajHKmu4Ddwr63W8eicpxFYibLtjyG4z2dmxX8z3qJdJ7yhPFgZ2lgSwjbl89xMrFhgP34gRimCITbUbCRsc-dkWehlsAsN41J-nLyZrVptZhfjsDwfq_pCs2UpsX2BGI2rl4U-tVPNCditE4Wq45cmeeee-OEKfmQYBTgm-Gdkp__FvFRSg0S-kbcGxAY9hdSXGLVrchHY3q9WJB7IUbQtqqj5zsLI-nxpNpH0TcT8gXcCVPvcMv5gUMidA0xBwY1Q2

  Ewald, Rossmann, Hedegaard og Aamund er nogle af de få, der forstår situationens alvor og som ikke samtidig er faldet for socialisterens og de falske “frihedsorienterede”s Israel-had og dermed støtte til muslimernes overtagelse af Det Hellige Land. Her tænker jeg især på Lone Nørgaard, Steen Raaschou, Peer Brændgaard og de andre anti-Israel agitatorer, samt mange af de mennesker, der kommenterer på Snaphanen.
  Senest er Lone Nørgaard kommet med en videreformidling af en af de store Israel-løgne om staten Israels “folkemord” på “palæstinenserne”. En påstand, som hun lidenskabeligt gentager som om den var den skinbarlige sandhed. Og hun fatter ikke selv, hvor uvidende og hjernevasket med muslimsk og socialistisk propaganda, hun nu fremstår.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.