Udlændinge prøvede at halshugge 16-årig på københavnsk legeplads

Politiet og medierne har mørkelagt etniciteten og hudfarven på den udlænding, der forsøgte at halshugge en teenagedreng med en machete i december 2021 på en legeplads på Kirsebærhavens Skole i Valby. De anklagede er løsladt og på fri fod i Danmark.

Ekstra Bladet skriver:


Mens han knælede på jorden, blev en 16-årig dreng hugget voldsomt i baghovedet med en machete.

Hugget gav drengen en dyb læsion i kranieknoglen, nakkebenet brækkede, og han var i livsfare. Den 16-årige reddede livet takket være hurtig traume-behandling.

(…)

Den ene 16-årige, der ifølge tiltalen huggede med macheten, er tiltalt for drabsforsøg, mens de to andre er tiltalt for vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter.

(…)


De tre tiltalte nægter sig skyldige. De to 16-årige kræves udvist af Danmark for bestandigt. På gerningstidspunktet var de kun 15 år gamle.

Læs hele artiklen her.

Se også Tv: Rasmus Paludan förnekar koppling till Wagnergruppen

Læs også Venstreradikale Marchen Neel Gjertsen forfremmes til at tegne Jyllands-Postens politisk-analytiske profil 

4 Kommentarer på "Udlændinge prøvede at halshugge 16-årig på københavnsk legeplads"

 1. De mørklødede kulturberigere har nu om dage næsten frit spil, og er vel ofte født direkte ind i et dansk statsborgerskab enten fordi begge, eller bare den ene af forældrene er dansk statsborger uagtet deres oprindelse og dermed etnicitet.
  AK ja! De bliver vel af langt de fleste betragtet som helt normale ‘lovlydige’ danske borgere, der slet ikke skiller sig ud fra mængden uanset etnicitet: Nej for de er jo ‘danske’…
  Udlændingedebatten er fuldstændigt forsvundet, idet man nu har kylet mange tusinde tildelte statsborgerskaber efter tvivlsomme etniciteter hvis eneste formål er at udnytte og berige sig på danskernes fuldstændigt bundnaive godgørenhed overfor disse.
  Derfor beskæftiger politikere, medier og andre egennyttige meningsmagere sig ikke med alle vores kulturberigere af anden etnisk herkomst.
  Det hele er stukket fuldstændigt af, og ganske få bekymrer sig mere om den slags kultursammenstød og det der er langt værre, f.eks. med døden til følge i Taastrup for nyligt.

 2. Ja det griber om sig.
  Der skal indversteres i en livsforsikring

 3. Lyder i mistænkelig grad som tre muslimdrenge, der har adlydt koranens bud om at hugge de “vantros” halse over.
  Er der nogen, der mere kan undre sig over at vores samfund idag med det kolossale antal muslimer, der efterhånden er her, nu er præget af en fuldstændig katastrofal og total mangel på indbyrdes tillid og mistænksomme borgere, der går rundt og kigger sig over skulderen hvert tiende sekund, når de færdes rundt omkring i byen?
  Jeg går også konstant rundt med en nærmest paranoid holdning ude i byen eller hvor jeg overhovedet færdes, og kigger mig konstant over skulderen. Hellere være paranoid og (forholdsvis) sikker end at ende som et tillidsfuldt offer!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.