Dobbeltdrab mørkelagt: Stod pakistanere bag knivstikkeri i Taastrup?

Politiet og medierne har mørkelagt sagen om det dobbelte knivdrab i Taastrup, hvor to unge mænd med serbisk baggrund blev dræbt. Uafhængige journalister rapporterer nu, at der er tale om pakistanske gerningsmænd. Oplysningerne er ikke endeligt bekræftet.

Klaus Arminius skriver, at gerningsmændene bag de dødelige knivstikkerier på Skjeberg Alle i Taastrup er pakistanere. Påstanden er ikke officielt bekræftet.

En 16-årig og en 17-årig er sigtet for at dræbe to unge mænd med serbisk baggrund og knivstikke en tredje mand i Taastrup. Det eneste, vi må vide, er, at de formodede gerningsmænd er spinkle, mørkhårede og har skæg. Intet om hudfarve, etnicitet eller religion.

Det var den 17-årige indvandrer, Petar Stesevic, der blev dræbt i et knivopgør i Taastrup – sent mandag aften. Offerets far er den 46-årige serber Nenad Stesevic, der kom til Danmark i 1998.

Ekstra Bladet skriver:

Far i dyb sorg: Drømmesøn dræbt af knivstik

– Forældre skal ikke lægge deres børn i graven, siger ulykkelig far til Ekstra Bladet efter det dobbelte knivdrab på hans 17-årige søn og en et år ældre barndomsven

(PS: Hvis nogen har valide oplysninger i denne sag, må de gerne kontakte Frihedens Stemme)

Se også Polisens brev till Rasmus Paludan innan han åter brände Koranen vid Turkiets ambassad

Læs også Blokeret fra Facebook for at skrive kritisk kommentar om Khaterah Parwani og Exitcirklen 

Be the first to comment on "Dobbeltdrab mørkelagt: Stod pakistanere bag knivstikkeri i Taastrup?"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.