Inger Støjberg vil belønne kriminel indvandrer fra Iran med dansk indfødsret

Inger Støjberg fra Danmarksdemokraterne, der ofte bliver fremstillet som en udlændingepolitisk strammer, er gået sammen med de røde partier i folketinget og vil give dansk indfødsret til den kriminelle indvandrer Salar Askari fra Iran, der er idømt fængsel for trusler på livet.

Kilde


Se også Internationellt utställde konstnären Dan Park publicerar polisutredning om Zyklon-B vid Judiska församlingen med DNA testat av NFC

Læs også Afrosplaining: Only Black Lives Matter 

2 Kommentarer på "Inger Støjberg vil belønne kriminel indvandrer fra Iran med dansk indfødsret"

 1. FUCK Inger Støjberg🐷

  • Inger er blevet .ØV og nøgler

   Der er mere Møgdyr her. Og Inger sover.!

   https://24nyt.dk/foto-ung-kvinde-slaaet-ned-af-indvandrer/

   Der er foto af svinet:
   Foto: ØJYL
   Østjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp.

   Tirsdag d. 7. marts kl. 23.54 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var blevet begået et røveri i Paradisgade i Aarhus C.

   En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 28-årig kvinde fortalte politiet, at en ukendt gerningsmand havde stjålet hendes telefon og efterfølgende slået hende i hovedet med flere slag.

   Flere vidner på stedet overværede episoden og tumulten mellem de to personer og en tredje kvinde, hvorefter manden stak af fra stedet ad Paradisgade i sydgående retning.
   ved Ingers gøren og laden, med dansk indfødsret Kastet i grams, mister Hun hurtig den sympati vi viste hende under Skueprocessen, hvor hun endte i fodlænker i 60 dage.

   Islammeren bor nok hos Inger i Hadsund.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.