Voldsmandens veto

Journalist Simon Andersen skriver på Facebook om Rasmus Paludan og voldsmandens veto:


PALUDAN OG VOLDSMANDENS VETO

Da 24syv forleden skulle gennemføre et interview med Rasmus Paludan stod det klart, at alt er forandret:

Paludan kunne ikke sikkert dukke op i vores ellers sikrede lokaler på Gammel Mønt, som han har gjort så ofte før – derfor skulle politisk redaktør Alexander Wils Lorenzen transportere sig til en hemmelig lokation i Danmark, hvor han blev hentet af PET og kørt til et ‘safe house’, hvor interviewet foregik.

Truslen mod Rasmus Paludan er nu så alvorlig, at han reelt nu forhindres i at udøve sine grundlovssikrede rettigheder til at demonstrere frit.

Både Københavns Politi og Østjyllands Politi nægter nu rutinemæssigt Paludan enhver offentlig optræden – Østjyllands Politi anfører i brev til Paludan, at “i forhold til det operative påbud bl.a. lagt vægt på det konkrete trusselsbillede, idet Østjyllands Politi vurderede, at din deltagelse i den anmeldte demonstration ville være forbundet med en konkret og nærliggende fare for enkeltpersoners og den offentlige sikkerhed. Det bemærkes i den forbindelse, at der foreligger en alvorlig trusselsvurdering mod dig.”

Paludan fortæller i dagens ‘Valgt i Danmark’, at han i sidste uge også blev nægtet at deltage i arrangementer på Christiansborg (blandt andet blev Rasmus Paludan nægtet at besøge kunstneren Firoozeh Bazrafkans udstilling, red.), der ellers er beskyttet, og nægter Paludan at gøre, som PET siger, mister han sine livvagter.

Jeg mindes ikke i Danmark at have set lignende – at truslen mod en enkeltperson er så alvorlig. Alligevel er de fleste tavse. Det er jo Paludan.

24syv følger udviklingen dag for dag.

Uddrag af Simon Andersens Facebookopslag.


Se også Video med nyhetsinslag idag om Rasmus Paludan och Örebro

Læs også Man er ved at skide i bukserne af frygt for at fornærme islam 

2 Kommentarer på "Voldsmandens veto"

 1. PET lyver! Der er ikke nogen øget trussel i forhold til før, da trusselsniveauet mod Paludan i forvejen var særdeles højt og vel egentlig ikke kunne blive højere- det er andre ting, der ligger bag deres manglende ønske om at beskytte Paludan: Ordrer fra regeringen! En ulovlig ordre, vel at mærke!
  Det hele skyldes ganske enkelt et ønske om at efterleve Erdogans krav om respekt for islam- og følgende aftale med den danske regering om fjernelse af ytringsfriheden for Paludan og for alle andre, der måtte ønske at demonstrere til fordel for ytringsfriheden og, via koranafbrændinger, imod islams efterhånden voldsomt store (og efter min mening afgørende!) indflydelse i de vestlige samfund, for at Tyrkiet allernådigst kan overveje at godkende Sverige
  som medlem af NATO. Når PET truer med/nægter at beskytte ham, så skyldes det derfor, som nævnt, hensynet til Erdogan, men også regeringens egen grundslovsbrydende anti-ytringsfriheds og shariavenlige politik, for trusselsniveauet mod Paludan har jo som sagt hele tiden været skyhøjt- det kunne vel ikke rigtig blive højere end det er i forvejen! Og så er der jo det ved det at de danske politikere hader Paludan og ligesindede for et godt ord! For fuld hammer, faktisk. Godt hjulpet på vej af både regering og danske politikeres egen retorik og hetz mod Paludan og Stram Kurs gennem flere år, har man jo også igennem denne tid kunnet konstatere hvordan politikerne har ladet stå til og kigget den anden vej, når andre danskere, i lighed med politikerne, også er kommet med hadefulde erklæringer- og desuden har truet ham på livet. Med andre ord så er situationen ganske enkelt den at regeringen, der i forvejen ønskede Paludan af vejen, efter eget ønske og efter ønske fra et muslimsk statsoverhoved, har afskaffet ytringsfriheden for Paludan og ligesindede i Danmark, for at få deres ønske om at få optaget Sverige i NATO opfyldt og for at få skaffet Paludan af vejen som politisk faktor.
  Danmark og andre NATO lande kunne i stedet for at bukke og skrabe for Erdogan gøre det rigtige og SMIDE TYRKIET UD AF NATO! Men i stedet ligger man på knæ for islam! Det er ufatteligt usselt og kujonagtigt! Og et typisk tidstegn for den øjeblikkelige europæiske kulturmasochisme.
  Det er der et ord for- men det tør jeg ikke ytre her da vi efterhånden alle ved at næsten alle borgerrettigheder i Danmark efterhånden er endegyldigt afskaffet og at magthaverne er klar til at finde på hvad som helst for at fjerne deres politiske modstandere fra både debatten og jordens overflade, inklusive det at kriminalisere meninger, så danske borgere forbydes i at betragte danske politikere som kriminelle og ytre sig i den retning- også selvom de skulle have ret i det ifølge gældende lov. Se bare på covid-vanviddet og hvordan den danske “statsminister” brød loven og derefter slap ustraffet afsted med det, støttet af sine politiker-kolleger på Christiansborg.
  Nu vil man formentlig kriminalisere både det at betragte politikerne som kriminelle, selvom deres lovbrud og støtte til lovbrud, er soleklare, og (dernæst) bare det at kritisere dem. Det er mit gæt på hvad politikerne planlægger af “initiativer” for befolkningens fortsatte “ytringsfrihed”!
  Det turde nok være helt klart at jeg anser den danske regering for ikke at være på danskernes side- tværtimod så har man her, med al tydelighed, markeret at danskerne og det danske politiske system, er sat til side af hensyn til en udenlandsk magthaver, der dermed får lov til at diktere intern dansk politik. Desuden deltager den danske regering og de danske politikere åbenlyst i en intern dansk hetz mod en dansk politiker og hans parti!
  Det burde være en kriminel handling efter min opfattelse. Og straffes derefter. Og hvis vi havde en gældende lov, der blev fulgt, så ville det også blive tilfældet.
  Men kommer den danske regering og de danske politikere mon nogensinde til at stå til ansvar for de mange forbrydelser, de efter min mening (og efter officiel dansk lovgivning!) har begået, især i de seneste år??!
  Vi lever efter min mening i et land uden gyldig lov, anden end den, politikerne efter forgodtbefindende har besluttet sig til skal håndhæves i dagens anledning, hjulpet af dommere, der, imod lovgivningens bogstav, tager imod politiske ordrer fra regering og folketing, og kun, når det gavner politikerne og deres øjeblikkelige dagsorden. Og efter uskrevne (og ugyldige!) love, som politikerne har opfundet i dagens anledning!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.