Ved at lade oplysning og refleksion om Muhammedkrisen fortrænge af mørklægning og tabuisering svigter man den demokratiske dannelse af de opvoksende generationer

Eva Gregersen skriver på Facebook om undervisning i Muhammedkrisen:I Berlingske i dag stiller jeg skarpt på næstformand for Danmarks Lærerforening Dorte Langes optræden i den nylige udsendelse af P1 Debat om undervisning i Muhammedkrisen.

Her leverede Lange en tour de force af useriøs argumentation, der udstiller den magtfulde lærerforening som ideologisk indspist, usolidarisk og uansvarlig.

“Og selvom Lange altså stod fysisk over for en lyslevende manifestation af problemet – en bange lærerrepræsentant – evnede hun alligevel med mageløs virkelighedsresistens at fornægte problemets eksistens.

[Formand for Religionslærerforeningen John] Rydahl fortalte alvorstungt om selvcensuren, men det var, som om Lange ikke lyttede; i hvert fald ignorerede hun ham fuldstændig. Og ikke nok med det, hun var ligefrem skamløs nok til at sige, at hvis (hvis!) der findes lærere derude, som ikke tør undervise i Muhammedkrisen, så har Danmarks Lærerforening »altså brug for at høre om« det, som om hun ikke netop havde hørt om det.

Det kræver en formidabel frækhed at tale hen over hovedet på et andet menneske på den måde, som om vedkommende er luft. Når DLFs næstformand kan få sig selv til at optræde så uempatisk over for en formand for en lærerforening i en radiodebat, forstår jeg godt de almindelige lærere, der fortæller mig, at de oplever det som håbløst at henvende sig til DLF med deres frygt. (…)

Så længe DLF nægter at forholde sig til voldsmandens veto mod visning af Muhammedtegninger i undervisningen, kaster man ikke kun de bange lærere under bussen. Ved at lade oplysning og refleksion om Muhammedkrisen fortrænge af mørklægning og tabuisering svigter man også den demokratiske dannelse af de opvoksende generationer.”

Uddrag af Eva Gregersens Facebookopslag.

(Billede: Frihedens ikon)

Se også Video: Rasmus Paludan hotar bränna Koranen framför Irans och Indonesiens ambassader

Læs også Radio24syv faciliterede venstreekstreme Rasmus Preston ‘s tilstedeværelse på Folkemødet 

1 Kommentar på "Ved at lade oplysning og refleksion om Muhammedkrisen fortrænge af mørklægning og tabuisering svigter man den demokratiske dannelse af de opvoksende generationer"

 1. NYt NYT
  https://24nyt.dk/to-drenge-paa-17-og-18-aar-stukket-ihjel-med-kniv/
  7. marts 2023 24NYT Kriminalitet, Tophistorie
  Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner efter drab på to unge mænd i Taastrup sent mandag aften.
  Mandag aften (06-03-23) lidt i klokken 23 modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om, at tre personer var stukket med kniv på Skjebjerg Alle i Taastrup.

  Det medførte en større udrykning til stedet, hvor det viste sig, at tre unge mænd var ramt af knivstik.
  Den ene, en ung mand på 17 år, er kørt på hospitalet og meldes uden for livsfare.

  To unge mænd på 17 og 18 år afgik ved døden. Deres pårørende er underrettet.

  Københavns Vestegns Politi har siden været talstærkt tilstede i området, efterforsket hændelsesforløbet intenst og efterlyser i den forbindelse vidner:

  Det lugter af “Hvidløg”
  Igen er politiet på herrens mark. Hvordan skal politiet forvente hjælp fra nogen omgående, når der ikke angives nogen nationalitet, Eks: Mospudehår, Arabertud, de to eks: bliver aldrig danske. eller er det da en dansker, en konverteret een af slagsen. ?

  Hvornår lærer folk det er farlige vandaler der er importeret.?
  Nu er der så 3 forældre par, der muligvis har forstået det. Jeg håber det.!
  Men det er en grum måde at lære det på.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.