Spritbilist Kresten Schultz Jørgensen forsvarer sexkrænker Morten Østergaard: En hædersmand

Mediemanden Kresten Schultz Jørgensen står til en hård dom efter spritkørsel med en promille på 1,31. Kresten Schultz Jørgensen kaldte den radikale sexkrænker Morten Østergaard for “en hædersmand”, da de mange sexofre stod frem i 2020.

Fagbladet Journalisten – ved journalist Sebastian Goos – skriver om Kresten Schultz Jørgensen:Kresten Schultz Jørgensen brugte en undskyldning til at forhale Se og Hørs historie om hans spritbilisme, mener Se og Hør. Kresten Schultz Jørgensen afviser at stille op til interview

Fredag ringede Se og Hør til krisekommunikationsrådgiver Kresten Schultz Jørgensen om en sag, der ikke handlede om Kresten Schultz Jørgensens klienter.

Den handlede om, at han selv risikerer en stor bøde og en frakendelse af kørekortet for at have kørt for hurtig spirituskørsel med en promille på 1,31.

Ifølge Se og Hør-journalist Mathias Andersen lavede de to en aftale om, at Kresten Schultz Jørgensen skulle have lov til at orientere sin familie først, og aftalte derefter, at de kunne tales ved til interview mandag morgen klokken 09.

(…)

Men mandag morgen klokken 08.29 udkom Kresten Schultz Jørgensen så selv med et opslag på Facebook om sagen. I kommentarfeltet roses han ad flere omgange for sit mod til at stå frem.

Og tre minutter senere blev der trykket på udgivelsesknappen et sted på Ekstra Bladets redaktion på Rådhuspladsen.

Læs hele artiklen her.

Eliten roser Kresten Schultz Jørgensens Facebookopslag.

Forfatter Helle Rabøl Hansen, journalist Jesper Elmholt Gisli, der var bagmanden bag løgnehistorien om Stram Kurs og “barnebegravelsen”, faglig konsulent Irina Frost, bestyrelsesformand i AGF A/S – Lars Fournais, Børge Solkær, erhvervskommentator Henrik Ørholst, ekstern lektor Niels Kühl Hasager, strategisk rådgiver Lone Johnsen, Dorte Buhl, Elias Ingimar Eliasson, Søren Schriver, fotograf Lars Van Der Bech, Anne Søgaard, journalist Kaj Spangenberg og freelancejournalist Annemette Schultz Jørgensen hylder på Facebook blandt andet Kresten Schultz Jørgensens “ærlighed”. En ærlighed, der ifølge Se og Hørs journalist ikke stikker særlig dybt.

Kresten Schultz-Jørgensen er “Kreativ Direktør & Partner, har stiftet Schultz J & Goll (tidligere Oxymoron, red.) og er en af ​​de mest efterspurgte strategi- og kommunikationsrådgivere i Danmark. Han har i 30 år arbejdet med politik, forretningsudvikling og kommunikation, herunder som kommunikationsdirektør, i centraladministrationen og som redaktør på tre aviser”, fremgår det af Schultz J & Goll’s hjemmeside.


Se også Video: UK Quran Row: How Suella Braverman Waded Into Blasphemy Debate After Death Threats To Autistic Boy

Læs også Berlingskes kulturjournalist Aminata Amanda Corr lider af penisfobi; anmelder billedkunstner for blufærdighedskrænkelse 

Be the first to comment on "Spritbilist Kresten Schultz Jørgensen forsvarer sexkrænker Morten Østergaard: En hædersmand"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.