Absurd teater: Eliten hylder spritbilist Kresten Schultz Jørgensen

Når den tidligere chefredaktør og forhenværende nøglemedarbejder i undervisningsministeriet og forskningsministeriet Kresten Schultz Jørgensen sætter folks liv i fare ved at køre spirituskørsel, står eliten i kø for at hylde gerningsmanden og respektere, at han står frem med sin forbrydelse på Facebook.

Forfatter Helle Rabøl Hansen, journalist Jesper Elmholt Gisli, der var bagmanden bag løgnehistorien om Stram Kurs og “barnebegravelsen”, faglig konsulent Irina Frost, bestyrelsesformand i AGF A/S – Lars Fournais, Børge Solkær, erhvervskommentator Henrik Ørholst, ekstern lektor Niels Kühl Hasager, strategisk rådgiver Lone Johnsen, Dorte Buhl, Elias Ingimar Eliasson, Søren Schriver, fotograf Lars Van Der Bech, Anne Søgaard, journalist Kaj Spangenberg og freelancejournalist Annemette Schultz Jørgensen hylder på Facebook blandt andet Kresten Schultz Jørgensens “ærlighed”.

Ekstra Bladet skriver om Kresten Schultz Jørgensens spritkørsel:

Det fremgår af anklageskriftet, at Kresten Schultz-Jørgensen førte bilen ad Henningsens Allé i Gentofte i spirituspåvirket tilstand. Desuden er han tiltalt for i samme tidsrum at have kørt mod nord ad Ryvangs Allé, hvor han omkring 215 meter efter krydset med Vangehusvej i København kørte med mindst 75 km/t., hvor man højst må køre 50 km/t.

Kresten Schultz-Jørgensen fortæller, at han havde ladet sin bil stå ved Hellerup Station, fordi han skulle til en middag, hvor der blev serveret alkohol.

Han tog toget tilbage, men da han kom hjem, følte han, at den beruselse, han havde følt i løbet af aftenen, var dampet af.

Og så tog han en beslutning, han fortryder. At gå ned for at hente bilen lidt før midnat og køre alt for hurtigt hjem ad Ryvangs Allé, før han svingede op ad Henningsens Allé, blev stoppet af politiet og bedt om at blæse i et alkometer.

Læs hele Ekstra Bladets artikel her.

Kresten Schultz-Jørgensen er “Kreativ Direktør & Partner, har stiftet Schultz J & Goll (tidligere Oxymoron, red.) og er en af ​​de mest efterspurgte strategi- og kommunikationsrådgivere i Danmark. Han har i 30 år arbejdet med politik, forretningsudvikling og kommunikation, herunder som kommunikationsdirektør, i centraladministrationen og som redaktør på tre aviser”, fremgår det af Schultz J & Goll’s hjemmeside.Se også Technics SU-V90D Amplifier Service & Repair

Læs også Peter Tudvad sviner Martin Kasler til efter afsløring af fusk i Amerikanske Billeder 

Be the first to comment on "Absurd teater: Eliten hylder spritbilist Kresten Schultz Jørgensen"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.