Kresten Schultz-Jørgensens spritkørsel: Noget stemmer ikke

Politiet hævder, at Kresten Schultz-Jørgensen kører for stærkt ved et specifikt sted på Ryvangs Allé. Men Schultz-Jørgensen siger, at han parkerede ved Hellerup Station og kørte direkte hjem. De to ruter hænger ikke sammen.

Ekstra Bladet skriver om Kresten Schultz Jørgensens spritkørsel:

Det fremgår af anklageskriftet, at Kresten Schultz-Jørgensen førte bilen ad Henningsens Allé i Gentofte i spirituspåvirket tilstand. Desuden er han tiltalt for i samme tidsrum at have kørt mod nord ad Ryvangs Allé, hvor han omkring 215 meter efter krydset med Vangehusvej i København kørte med mindst 75 km/t., hvor man højst må køre 50 km/t.

Kresten Schultz-Jørgensen fortæller, at han havde ladet sin bil stå ved Hellerup Station, fordi han skulle til en middag, hvor der blev serveret alkohol.

Han tog toget tilbage, men da han kom hjem, følte han, at den beruselse, han havde følt i løbet af aftenen, var dampet af.

Og så tog han en beslutning, han fortryder. At gå ned for at hente bilen lidt før midnat og køre alt for hurtigt hjem ad Ryvangs Allé, før han svingede op ad Henningsens Allé, blev stoppet af politiet og bedt om at blæse i et alkometer.

Læs hele Ekstra Bladets artikel her.

Frihedens Stemme har skrevet til Kresten Schultz Jørgensen med henblik på at indhente en kommentar til denne artikel.

Se også Åtalad kvinna ville bara diskutera med Rasmus Paludan säger advokaten

Læs også Liberale Jon Herstad: Jeg synes mængden af islam i Danmark er meget passende 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.