Odense Kommunes svømmehals-vagt: Respekter profeten Muhammed

En af nøglemedarbejderne i det somalisk-muslimske firma Team Tryghed, som Odense Kommune har hyret til at genoprette lov og orden i Svømmehallen Klosterbakken, der har været plaget af indvandreruroligheder, giver på sin Facebookprofil udtryk for, at man skal respekterer profeten Muhammed.


Læs mere om de “utryghedsskabende unge”, der har plaget Svømmehallen Klosterbakken i Odense den seneste tid, her.

B.T. – artikel ved journalist Trina Nielsen, der introducerer eufemismen “utryghedsskabende unge” i dansk journalistik – skriver om situationen i Svømmehallen Klosterbakken:

Odense Kommune har netop set sig nødsaget til at hyre et privat team (Team Tryghed, red.) af socialpædagoger til at patruljere i en lokal svømmehal.

Det sker efter, en større gruppe unge mænd i længere tid skabt utryghed derinde.

Og for to uger siden eskalerede det så fuldstændig, fortæller Lars Christensen, der er teamleder af svømmehallerne ved Odense Idrætspark.

»Det gik blandt andet ud over tre livreddere, der blev truet i en sådan grad, at de har haft brug for psykologhjælp efterfølgende for at kunne komme tilbage på arbejde. Det er ikke lige det, man forventer som livredder,« siger Lars Christensen.
Se også Video om Rasmus Paludans hotade livvaktsskydd i dokument som finns hos polisen

Læs også Aalborg-natklubben Gøglerbåden, der var kendt for sine afrikanske prostituerede, omdannes til eksklusive ejerligheder 

1 Kommentar på "Odense Kommunes svømmehals-vagt: Respekter profeten Muhammed"

  1. Tjah. What could possibly go wrong here?.. 😆😆

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.