Kommunalt vanvid

Når 10-15 indvandrere truer personale og borgere i en svømmehal i Odense, så hyrer Odense Kommune et enkeltmandsfirma – Team Tryghed – der er ejet af en somalisk / muslimsk indvandrer. Abdulahi Bashir Egal driver firmaet fra en lejlighed på tredje sal i en ghetto i Odense.

B.T. – artikel ved journalist Trina Nielsen, der introducerer eufemismen “utryghedsskabende unge” i dansk journalistik – skriver om situationen i Svømmehallen Klosterbakken:

Odense Kommune har netop set sig nødsaget til at hyre et privat team (Team Tryghed, red.) af socialpædagoger til at patruljere i en lokal svømmehal.

Det sker efter, en større gruppe unge mænd i længere tid skabt utryghed derinde.

Og for to uger siden eskalerede det så fuldstændig, fortæller Lars Christensen, der er teamleder af svømmehallerne ved Odense Idrætspark.

»Det gik blandt andet ud over tre livreddere, der blev truet i en sådan grad, at de har haft brug for psykologhjælp efterfølgende for at kunne komme tilbage på arbejde. Det er ikke lige det, man forventer som livredder,« siger Lars Christensen.


Se også Partiet Stram Kurs Sverige och riksdagskandidat Rasmus Paludan bränner Koranen i Växjö 3 april

Læs også Institutleder på Kunstakademiet – Katrine Dirckinck-Holmfeld – indrømmer tyveri og hærværk: Hun er gift med arabisk migrant 

1 Kommentar på "Kommunalt vanvid"

  1. Ja, muslimen får bare sine bedende venner til at genere de vantro i en svømmehal, så han på den måde kan tjene penge ved at ansætte flere af sine bedende islamister til at holde styr på stedet…

    – Det er da i grunden uhyggeligt hvor mange muslimske vagter og betjente der er “betroet” til at holde et fast islamistisk jerngreb om den danske befolkning..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.