Han ligner en Sørensen, og han er helt sikkert en klovn

Kommentar af Uwe Max Jensen:

Over et år efter ransagningen af min og min datters adresse, hvor fire betjente, der ikke kunne huske deres tjenestenumre, beslaglagde al elektronik på adresserne, har jeg fået det sidste beslaglagte elektronik i form af to computere tilbage. Efter et års efterforskning er jeg endnu ikke blevet præsenteret for en skriftlig sigtelse, selvom jeg har efterspurgt en skriftlig sigtelse ad flere omgange.

Af min advokat har jeg fået at vide, at ransagningerne angiveligt drejer sig om, at Nordjyllands Politi mistænker mig for at have postet fem memes på Facebook, der laver sjov med journalist Asger Juhl fra Den Uafhængige (Asger Juhl har privat ytret ønske om at holde sin anmeldelse skjult for offentligheden).

Udleveringen af de to koster (de to computere, red.) på politigården forløb som lidt af en farce. For et par uger siden var to betjente forbi for at udlevere computerne, men jeg lukkede som beskrevet her på Facebook ikke op, da jeg ikke ønsker unødig kontakt med politiet.

Hvis politiet vil mig noget, kan de kontakte mig eller min advokat skriftligt. Det ønske respekterer Nordjyllands Politi ikke. Nordjyllands Politi har et tydeligt ønske om at vise, hvem, der bestemmer, så politiet kommer naturligvis forbi privat for at intimidere mig og min familie og gøre mine og min datters naboer opmærksom på, at der bor en farlig forbryder på adresserne.

Den tykke mand på fotoet – Jesper fra Nordjyllands Politi – blev voldsomt pikeret over at være blevet fotograferet og klagede straks til min advokat. Der er naturligvis intet forbud mod at fotografere politifolk, der uretmæssigt trænger ind på ens matrikel. Alligevel brokkede han sig over fotoet, da han senere fik fat på mig på telefonen. Vi aftalte ved den lejlighed, at jeg skulle hente de to computere på politigården klokken 10 i dag.

Da jeg i går gik en del af vejen fra Tversted til lige syd for Skagen og først var hjemme efter midnat, var jeg naturligt nok noget træt, og jeg nåede derfor ikke aftalen klokken 10, selvom jeg var oppe. Klokken 10.09 sendte Jesper fra Nordjyllands Politi en sms. Da jeg ikke havde været der til tiden, kunne jeg ikke få udleveret tingene i dag. Jeg ringede tilbage og mente, at det burde være en mulighed at få computerne i dag, hvis jeg kørte direkte over på politigården. Vi aftalte at mødes klokken 11.

Hele dette politihalløj går ikke ubemærket hen over hovedet på mig. Efter at have lagt røret på fik jeg en voldsom gang næseblod, og jeg måtte stoppe en vatrondel i venstre næsebor, inden jeg kørte over til politigården.

Jeg befandt mig i en blandingstilstand af pænt gearet op og forurettet over den behandling, jeg har fået af Nordjyllands Politi. Jeg mener simpelthen ikke, at det er rimeligt at ransage på to adresser på grund af en mistanke om, at den ransagede har postet et satirisk meme på Facebook.

Hvorom alting er, havde jeg lyst til at forsvare mig mod det system, som selv set gennem objektive briller udsætter mig for overgreb. Så da jeg kom frem til skranken på politigården, bad jeg om at tale med Jesper Klovn Sørensen (jeg ved ikke, hvad politimanden Jesper hedder til efternavn, men han ligner en Sørensen, og han er helt sikkert en klovn).

Umiddelbart kunne skrankedamen ikke finde en Jesper Klovn Sørensen blandt Nordjyllands Politis medarbejdere. Heller ikke en hidkaldt uniformeret betjent (tjenestenummer E0644) var i stand til at identificere Jesper Klovn Sørensen i systemet.

Jeg gav derfor skrankepaven og E0644 Jesper Klovn Sørensens telefonnummer. Det viste sig, at Nordjyllands Politi rigtig nok havde en Jesper på dette nummer. Men altså ikke en Jesper Klovn Sørensen.

Jeg fik at vide, at den pågældende ikke hed Sørensen, hvortil jeg replicerede om, jeg havde ramt rigtigt vedrørende Klovn. Det havde jeg ikke. Nordjyllands Politi har ingen ansatte med efternavnet Klovn.

Der blev ringet efter Jesper (efternavn: ubekendt). Han kom kort tid efter ned i lobbyen sammen med en kvindelig betjent (fotoet) med de to computere. Jeg skrev under på, at jeg havde modtaget kosterne, og han kunne ikke dy sig for at sige, at vi jo bare kunne have klaret dette, da han var forbi mig. Jeg sagde til ham, at han intet havde forstået, og at jeg netop ikke ønskede unødig kontakt, og at han var en klovn, når han ikke respekterede mit ønske om at undgå privat kontakt.

Jeg lagde mærke til, at den kvindelige betjent – med pistol i bæltet – pustede sig op i solidaritet med sin kollega, som politibetjente nu engang gør. Jeg sagde til hende, at hun også var en klovn, når hun rendte rundt på min bopæl uden at have fået en invitation.

Det kunne hun ikke lide at høre, og hun sagde, at vi var “færdige”. Jeg gjorde den indvending, at det ikke bare var min ret, men min pligt som borger at gøre hende opmærksom på, at hun var en klovn. Det fik hende til at tage kraftigt fat i min jakke og skubbe mig forholdsvist voldsomt (jeg vejer 102 kilo, så jeg er ikke så nem at flytte) ud ad døren til det mødelokale, hvor overleveringen af kosterne havde fundet sted.

Selvom hun ikke havde rørt ved andet end min jakke, sprittede hun demonstrativt af ved spritstanderen uden for døren og sagde, at det var man nødt til, når man havde “rørt ved sådan nogen som mig”.

Hun gelejdede mig herefter med en hånd i ryggen ud af politigården. Da jeg kom ud af indgangsslusen, følte jeg trang til at tage til genmæle over for det, jeg oplevede som et verbalt overgreb, og jeg begyndte derfor at råbe “kæmpe klovn” (jeg syntes, at der var behov for at skærpe retorikken efter hendes verbale og fysiske overfald, så jeg opgraderede fra “klovn” til “kæmpe klovn”). Det var tæt på at få hende til at tilte. Ikke mindst forbi seancen havde tiltrukket sig en del opmærksomhed fra både hendes kolleger og besøgende på politigården.

Hun kunne ikke så godt fare ud af døren, da jeg – med en vis sendrægtighed – havde fulgt hendes påbud om at forlade politigården og anholde mig. I stedet tog hun et foto af mig for at eskalere situation.

Jeg gik straks ind på politigården for at anmelde hende for at have taget et uretmæssigt foto af en borger. Den kvindelige betjent var nu fortrukket til anden sal, hvorfra hun stående ved en gangbro råbte, at hun sandelig kunne tage endnu et foto af mig.

Jeg sagde, at hun straks skulle slette det foto af mig, hun allerede havde taget. Jeg henvendte mig herefter til E0644, der nægtede at tage imod anmeldelsen. Han henviste mig i stedet til Den Uafhængige Politiklagemyndighed.

Jeg har ad to omgange klaget til Den Uafhængige Politiklagemyndighed over den voldsomt lange “sagsbehandling” i denne sag, hvor Nordjyllands Politi efter mere end et års efterforskning altså endnu ikke har været i stand til at præsentere mig for en skriftlig sigtelse, og jeg vil også klage over, at en kvindelig betjent fotograferer mig uden tilladelse og uden noget tjenstligt formål.

Det kan godt være, at jeg optrådte “provokerende”, selvom jeg mener, at klovn er en fair dom i forhold til de personer, der forvalter et system, som jeg som borger ikke kan opfatte som andet end vanvittigt, men min opførsel uagtet kan jeg ikke acceptere, at betjente tager fotos af borgerne til privat brug. Politiet har allerede et foto af mig i forbryderalbummet (se foto) og har ikke brug for flere.


Se også Sveriges Radio intresserat av Stram Kurs partiledares inlagor om svensk polis, som begränsar valtal till Sveriges Riksdag

Læs også Bwalya Sørensen som rytterstatue 

1 Kommentar på "Han ligner en Sørensen, og han er helt sikkert en klovn"

 1. Jammen er det ikke Ålborg. ☺ ?
  Politiet bruger selv ordet “Koster”- Tyvekoster. Hermed indrømmer politiet selv de stod bag tyveriet af Computerne. Det er en flok klovner, der sidder og fiser på denne YARD.!
  Hva f….. Jeg troede ikke bare politiet henter, men bringer også. Det er da høfligst, men skammen var nok forstort.

  Uha da da: Sikken et kvindemenneske, En Politi Fis.. med hestehale strittende ud af kasketten. Hun er ikke særlig intelligent, ved at vær voldelig, men det ligger jo til den nordlige Nazirede.

  Jeg læser videre og Griner

  Politiet snorker højlydt, her i Østjylland:
  https://24nyt.dk/igen-igen-omar-ahmad-rashid-ali-khanflygtet-fra-politiet/

  Svinet skulle fragtes til “Enner Mark” Det store nye Spjæld, med een af de Blå Busser, “Kaldet Humørbusser”. Men Men ak: Svinet smuttede, Mere på linket.

  Nu siden Politiet går med fremskudt mave og fingeren i røven, kunne det godt tænke sig at der står een og venter på svinet ved et hushjørne. Det kunne sige BOM.! For husk på: Politiet snorker.!

  Prise være Allah, Jomfruerne er nu tilgængelig.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.