Hvilke muslimske historier bringer medierne?

Muslim man praying in the mosque

Når en muslim fortæller om et islamisk bederum på en dansk folkeskole, så er der ingen medier, der bringer historien om islamiseringen af den danske folkeskole. Men når muslimske Maisun Al-aidi anklager et dansk elektrikerfirma for racisme, fordi hendes søn Jibreel Savvatianos har fået afslag på en læreplads som elektriker, så fylder det rigtig meget.

Musa Yücelbas, der oplyser Asmaa Abdol-Hamid om bederummet på Stjernevejskolen i Hedensted, er i øvrigt i familie med den dømte voldsforbryder Mehmet Ali Yücelbas. Sidstnævnte blev landskendt i den voldssag, som i medierne blev omtalt som “kys-min-fod”-sagen fra Sønderborg. 


Se også Yusuf Yücelbas viste røv ved retten, men anklagemyndigheden afviser at rejse straffesag om blufærdighedskrænkelse imod ham

Læs også Islamister ansat i security i Københavns Lufthavn; umuligt at få svar på hvilke opgaver de var sikkerhedsgodkendte til at varetage 

Be the first to comment on "Hvilke muslimske historier bringer medierne?"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.