Befolkningsudskiftning i praksis

MSN skriver:


Næsten en million personer søgte asyl i EU-landene samt Norge og Schweiz i 2022. Det er det højeste antal asylansøgninger siden 2016.

Det skriver EU’s asylagentur (EUAA) i en pressemeddelelse.

Nærmere bestemt modtog EU-landene, Norge og Schweiz 966.000 asylansøgninger i 2022.

De største grupper af asylansøgere, der ankom til EU-landene, var fra Syrien, Afghanistan og Tyrkiet.

Foruden asylansøgerne tog EU, Norge og Schweiz sidste år imod cirka fire millioner flygtninge fra Ukraine. De fik midlertidig beskyttelse, og deres sager blev behandlet uden for det almindelige asylsystem.


Se også Omar El-Hussein ‘s hjælper Liban Elmi idømt seks år fængsel for at gemme skarpladt pistol under bandekrigen 

3 Kommentarer på "Befolkningsudskiftning i praksis"

 1. Og massemedierne ignorer det fuldstændig. Det bliver tiet ihjel og europæerne skal bare finde sig i at blive udskiftet og hældt på historiens losseplads, til fordel for islam og muslimer. Hvis der er nogle, der har et problem med den interne fordrivelse af de etniske europæere, stemples de som “racister” eller “white supremacy”-tilhængere. Og så er det at det bliver farligt. For når man først har stemplet en faktisk ret betragtelig gruppe af mennesker som “farlige ekstremister”, så har de ikke længere noget at tabe. Jeg forudser en fremtid med masser af undertrykkelse, vold og store etniske spændinger samt yderligere forsøg på udskiftning/udryddelse af hvide europæere, som på et tidspunkt muligvis- og sandsynligvis- vil føre til en stor intern vesteuropæisk konflikt, alt imens det tidligere Østeuropa og i særdeleshed Polen og Ungarn kommer til at fremstå som fredelige og harmoniske oaser, der har undgået det kæmpe mareridt, som Vesteuropa/EU er blevet. For til den tid er Rusland/Ukraine problematikken blevet løst, muligvis med kinesisk hjælp og mægling.
  Bagefter vil alle undre sig over hvad det var, der fik Europa til at “begå selvmord” og gad vide, hvordan fremtiden kommer til se ud her i Danmark..? Jeg frygter det værste. Og håber selvfølgelig det bedste.
  Problemet er bare at hele Vesteuropa og i særdeleshed EU som blok, som det ser ud nu, stiler henimod ud et fuldstændigt kulturelt og strukturelt sammenbrud, især pga EUs destruktive og menneskefjendske krig mod deres egne befolkninger!

  • Ja, sådan som EU’s efterhånden mange ‘søjler’ er defineret så vil den indfødte befolkning blive skiftet ud over tid. Det er fuldstændigt evident.
   Ursula-von-der-LIE’ing og Co. er i den grad katalysatoren for at muliggøre denne store befolkningsudskiftning i det meste af Europa.
   Irland, som før havde en meget striks udlændingepolitik er for tiden ved at blive over-rendt/kørt af store bus karavaner med velfærdsmigranter fra MENAPT landene…
   Vi styrer direkte imod afgrunden: Og det går stærkere og stærkere.

 2. EU’rabia…EU’MENAPT…EU’exodus(native)…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.