Jakob V. H. Holtermann om modborgerskab og løgneren Taimullah Abu-Laban

Jakob V. H. Holtermann skriver på Facebook om en aflyst toraafbrænding i Stockholm:

NEXT LEVEL SHIT MODBORGERSKAB

QUIZ-TID: Hvad tror I, lederen af Hizb-ut-Tahrir DK Taimullah Abu-Laban (søn af den afdøde imam Abu Laban, red.) gør, når han bliver taget i at lyve om ytringsfriheden i Sverige og hævde, at kun koranen og ikke torahen må brændes?

Vælger Taimullah så:

1. At komme med en beklagelse og rette sit opslag?

2. At slette ethvert spor af løgnen på sociale medier, men i øvrigt lade som ingenting? Eller vælger han:

3. At slette Facebook-opslaget, hvor de voksne har afsløret løgnen, men bevare TikTok-videoen, så man stadig uimodsagt kan plante modborgerskab og had til Vesten hos børn og unge?

[EDIT: Taimullah blev simpelthen så glad for quizzen, at han nu har blokeret mig. Hvilket ikke er uden ironi når han i videoen siger, at vi [“vi”] tyer til hån af muslimerne, “fordi man ikke kan håndtere en intellektuel diskussion med muslimerne”

Lad os håbe, andre fremover vil holde et vågent øje med, når Taimullah og ligesindede manipulerer og misinformerer særligt vores børn og unge med henblik på at vende dem imod det danske samfund og vesten.

EDIT 2: Taimullah har nu efter dette opslag også taget videoen ned fra TikTok. Hvilket selvfølgelig påvirker det rigtige quiz-svar, der nu er 2! 😁(Jeg har dog en kopi, hvis nogen måtte være interesseret.)]

Uddrag af Jakob Holtermanns Facebookopslag.

(Foto: Bacon a la koran foran Islamisk Trossamfund på Dortheavej i København, hvor Taimullah Abu-Labans far Abu Laban var imam i en årrække)

Se også Många samlades i Borås stadsdel Norrby som bombhotades när Rasmus Paludan brände Koranen idag

Læs også Özlem Cekic: Forhud er noget, vi skærer af hinanden 

Be the first to comment on "Jakob V. H. Holtermann om modborgerskab og løgneren Taimullah Abu-Laban"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.