Facebookkarantæne for at dokumentere hadet til Rasmus Paludan

En Facebookbruger er blevet idømt karantæne for at dokumentere hadet til Rasmus Paludan.

At dokumentere hadefulde ytringer mod Rasmus Paludan er en overtrædelse af Facebooks fællesskabsregler og udløser karantæne.

Peter Jensen fra Fredericia fremturer mod Rasmus Paludan på Facebook. Det er en overtrædelse af Facebooks regler at dokumentere Peter Jensens had.

Se også Idag bränner Stram Kurs partiledare Rasmus Paludan Koranen i Borås trots Polisens avslag

Læs også DR-chef Jakob Sloma Damsholt siger op efter “grænseoverskridende adfærd” 

1 Kommentar på "Facebookkarantæne for at dokumentere hadet til Rasmus Paludan"

  1. Jeg har lidt svært ved at blive overrasket over sager som denne. Det er et kendt faktum at ytringsfriheden i vid udstrækning er afskaffet i Danmark og at folk som de er flest har det fint med det.
    Det gælder især på facebook, hvor ytringsfrihed ikke eksisterer. På det medie er det facebooks censorer, der bestemmer hvad “brugerne” må skrive, i strid med den danske Grundlov. Men den danske Grundlov er jo de facto afskaffet af de selvsamme danske politikere- og danskerne må jo have det fint med det, siden de gang på gang på gang på gang på gang… på gang stemmer de samme grundlovsbrydende og -destruerende politikere ind igen, uden nogensomhelst protester andet end fra en lillebitte mindretalsflok af “konspirationsteorister” og “grundlovsekstremister”, som man kalder dem, der stadig nutildags hænger fast ved oldtidsbegreber som borger- og frihedsrettigheder, ytringsfrihed og kropslig autonomi.
    Der skal voldsomme ting til for at få vendt udviklingen. Og som det er nu, må man jo bare konstatere at et kæmpestort flertal har det fint med censur, ufrihed, digitalt diktatur, statslig tvang, undertrykkelse af borgerne og andre tiltag taget fra den totalitære og fascistiske dagsorden.
    Hvad kan man så gøre? Demonstrationer grines der jo bare af. Ungdommen er sn..ligeglad og støtter mere eller mindre det nye regime. Og muslimerne vælter ind i landet, båret ind på en bølge af selvdestruktiv vestlig masochisme og direkte trang til mord på politiske modstandere fra venstreekstremisternes side. 🙄📉
    Nå, nu blev det lidt negativt og defaitistisk. Jeg må lige kigge på mulighederne og så vende tilbage til tråden, når jeg har fundet en løsning på vores problemer..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.