Medie: Syrisk migrant knivamok ombord på tysk tog; dræber to

Det tyske medie Bild oplyser, at en syrisk indvandrer har dræbt to personer og såret mindst fem passagerer på et tysk regionaltog, der kører mellem Kiel og Hamborg. Angrebet blev registreret klokken 14.58.


TV 2 – ved journalist Jeppe Tholstrup Bach – skriver følgende om angrebet:

“Mindst to personer er blevet dræbt og flere personer er såret ved et knivangreb i et regionaltog fra tyske Kiel til Hamborg. Blandt de sårede er en person i livsfare.

(…)

Ifølge politiet gik en mand kort før klokken 15 til angreb på passagererne i toget, inden det ankom til byen Brokstedt, hvor han blev anholdt.

Spiegel skriver, at den formodede gerningsmand er en mand i 20’erne. Der er endnu ikke meldinger om, og hvad motivet skulle være.”


Se også Svenskt politiskt parti ska stoppas från valmöten av Polisen under Ramadan

Læs også 2023 ser desværre ud til at blive et godt år for Dan Rachlin 😢⚰️ 

6 Kommentarer på "Medie: Syrisk migrant knivamok ombord på tysk tog; dræber to"

 1. de er syge i hovedet, de der krakamutter som mormor sagde det 🌚

 2. Tyskland er i endt i en undtagelsestilstand.
  Nytårsnats mange uroligheder blev starten på en lang række af angreb på den tyske retsstat. Det må være på tide med en helt anden politik på udlændingeområdet.
  Det er tid til remigration og udtrædning af diverse menneskeret. konventioner.
  Store områder i Tyskland er nu næsten ikke mere trygt beboeligt for etniske tyskere. En hel del flytter faktisk til Danmark, hvor udkantsområder har fået en velkommen nytte af dem, for at kunne holde gang i ‘butikken’.

  • Er det nu galt med Merkel’s favoritter igen. ?
   Der skal åbenbart en undersøgelse af både bagage og passagerer til for at forhindre dette.
   Hvis man ser een med tjæreskæg, går i natsærk og lugter fælt, så er man godt på vej til at forhindre flere drab.

 3. Og i Spanien har en person, som naturligvis ikke identificeres i pressebulletinerne, angrebet to kirker i Algeciras og dræbt en kirkeassistent og såret en præst hårdt.
  Ifølge en af de bulletiner, jeg har læst, anvendte gerningsmanden et japansk samuraisværd til angrebet og “råbte noget” ved angrebet.
  Så håber massemedierne nok at vi alle tror at det er en sur japaner, der har angrebet de to kirker i Algeciras, mens han råbte japanske gloser..
  Men mon ikke forklaringen og den skyldige skal findes tættere på Europa?- som sædvanlig.. og mon ikke der blev råbt det sædvanlige muslimske kampråb?
  Bare et bud, selvfølgelig alene baseret på min racistiske, fordomsfulde og hadske tankegang. I stedet burde jeg selvfølgelig omfavne diversiteten og den dejlige kulturelle mangfoldighed, vi har opnået i Europa i løbet af de seneste årtier..
  (Kraftig sarkasme kan være anvendt).

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.