Lad mig præsentere … toppen af medieeliten

To medlemmer af den elite, der belærer danskerne om, at de skal passe på tonen i den offentlige debat og tale ordentligt til hinanden på de sociale medier, fremturer mod Rasmus Paludan i avisledere i henholdsvis Berlingske og Ekstra Bladet. Begge medier modtager millioner af offentlige kroner i årlig mediestøtte.

Tom Jensen – chefredaktør på Berlingske – kalder Rasmus Paludan for et “fjols”. Chefredaktør på Ekstra Bladet – Asger Juhl – kalder Rasmus Paludan for en “nyttig idiot” og en “smilende nar”. Paludans støtter bliver af Asger Juhl beskrevet som Paludans “forvildede kumpaner”.

Læs mere om Asger Juhl her.

Da Asger Juhl drev mediet Den Uafhængige opfordrede erhvervsmanden Mads Christian Friis sine Facebookvenner til at støtte Den Uafhængige økonomisk. Et eksempel på at Asger Juhl desværre nyder støtte hos mange. I dag har Asger Juhl ikke længere brug for økonomisk støtte, da Ekstra Bladet, hvor han nu er ansat som chefredaktør, modtager millioner i årlig mediestøtte fra den danske stat.

Se også Idag fattar Polisen beslut om Paludan får komma till Uppsala och Stockholm

Læs også Muhammedmeme: Hjalp kommunikationschef Kristian Danholm fra Københavns Politi sin tidligere kollega Asger Juhl fra Den Uafhængige med politianmeldelsen af Uwe Max Jensen? 

3 Kommentarer på "Lad mig præsentere … toppen af medieeliten"

  1. Fjern mediestøtten, og luk journalist højskolen, luk al journalistisk uddannelse.

  2. Mediestøtten til de pågældende “aviser” er pt. 17,5 mio pr. år til hver af dem. Samme beløb får Børsen, BT og Politiken. Weekendavisen må nøjes med 10,2 mio.

  3. Tom Jensen – chefredaktør på Berlingske & Asger Juhl – Chefredaktør på Ekstra Bladet er Islam’s “forvildede kumpaner”.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.