Khalid Alsubeihi: Islamist med uld i mund

Khalid Alsubeihi er meget aktiv på Facebook – blandt andet på Eva Gregersens væg.

En Facebookbruger stiller Khalid Alsubeihi følgende spørgsmål:

“så du går ikke ind for en genindførelse af blasfemiparagraffen? eller en skærpelse af racismeparagraffen, så denne paragraf gør det strafbart at brænde koranen?”

Det afføder dette svar fra Khalid Alsubeihi:

“jeg gå ind for den gensidig respekt mellem samfunds borgerne, og at man undgå de ting som skaber split og had mellem majoritet og minoriteter . Vi burde har lært af historien og jeg ønsker på ingen måde en gentagelse af anden verdenskrig, langt de fleste dansk muslimer er velfungerende og aktiv borger som ønsker at liv I fred og ro og harmoni, præcis som resten af Danmarks befolkning, vi har som befolkning forskellige meninger og holdninger men det betyder ikke at vi ikke kan liv sammen i fred og ro, der skal altide være plads til at kritisere hinden med respekt og konservative debat .”

Trods fire forsøg på at få Khalid Alsubeihi til at uddybe sit standpunkt har han ikke svaret.

(Foto: Koranafbrænding foran Tyrkiets ambassade i Stockholm)

Se også Erdogan vill stoppa Rasmus Paludans Koranbränning – ambassadör kallad till möte i Turkiet, som stoppar Sveriges försvarsminister

Læs også Inger Støjberg: – Jeg synes ærligt talt, at vi skal være stolte over Muhammed-tegningerne! 

1 Kommentar på "Khalid Alsubeihi: Islamist med uld i mund"

  1. Den tilsyneladende paradoksale symbiose mellem “moderate muslimer” og Hizb-ut-Tahrir påpeget af Gregersen blev dog allerede udtrykt af Alsubeihi for over tyve år siden, da han roste Hizb-ut-Tahrirs arbejde for at medvirke til, at kriminaliteten på Nørrebro faldt markant. “De kan nå dem, ingen andre får fat i. De har fået mange unge til at skifte livsstil fra at være kriminelle til at satse på et familieliv, uddannelse og arbejde”, udtalte formanden for Forældreforeningen på Nørrebro, Khalid Alsubeihi, i sept. 2001.
    Dét er altså de umulige alternativer, islamiseringen giver danskerne: Enten kriminalitet, når muslimer tvinges til at leve på danske præmisser, eller stadig mere af kalifatets religiøse lov og orden.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.