Livestream af Stram Kurs Sveriges koranafbrænding foran Tyrkiets ambassade i Stockholm

Rasmus Paludan og Stram Kurs Sverige demonstrerer i dag foran den tyrkiske ambassade i Stockholm. Udover en tale omfatter demonstrationen også en koranafbrænding og en sang fra Emil fra Lønneberg fremført af Rasmus Paludan som demonstrationens finale.

Rasmus Paludan er blevet interviewet til den svenske avis Expressen om demonstrationen foran Tyrkiets ambassade:

“Det er for at markere lidt ytringsfrihed, som mangler lidt hist og her.”

På Expressens spørgsmål om, hvad han vil tale om til demonstrationen, svarer Rasmus Paludan:

“Erdogan er en islamistisk diktator. Jeg har ingen problemer med, at Sverige går med i NATO, men man kan ikke kræve, at vi afskaffer ytringsfriheden som en del af den ansøgning.”

Rasmus Paludan understreger overfor Expressen, at han ikke har noget imod Tyrkiets krav om, at Sverige skal udvise personer, der er identificeret som PKK-terrorister.

“Jeg vil hverken have kurdere eller tyrkere i Sverige. Det er ikke meningen. Jeg vil ikke have, at Erdogan bestemmer, hvad man kan sige, uanset hvad. Og så længe det er sådan, at folk er lovligt i Sverige – kurdere for eksempel – så kan de udtrykke sig, som de vil. Sådan er reglerne.”

Expressen: “Jeg troede det mest var religionen (islam, red.) du var kritisk overfor, men det er også selve etniciteten?”

Rasmus Paludan: “Nu er kurdere og tyrkere muslimer. Hvis man finder nogle kurdere eller tyrkere, der er kristne, så er det mindre slemt. Men egentlig synes jeg, at hvis folk er tyrkere, skal de bo i Tyrkiet.”

Expressen: “Der er vel masser af både tyrkere og kurdere, der ikke har noget særligt forhold til religion?”

Rasmus Paludan: “Jeg ville blive meget overrasket, hvis du har ret.”

Se også Video: Stockholm / Sweden – Rasmus Paludan protest at Turkish Embassy – 21.01.2023 – Turkey now says no to Sweden in Nato

Læs også Banksy er som undertegnede også blevet glad for at lave modifikationer 

2 Kommentarer på "Livestream af Stram Kurs Sveriges koranafbrænding foran Tyrkiets ambassade i Stockholm"

 1. Martin Luther om tyrkerne og Koranen:

  “Fordi da nu Muhammeds koran er en sådan stor mangfoldig løgneånd, at den slet ikke lader noget forblive af den kristne sandhed, hvordan skulle der så følge andet eller gå anderledes til, end at den også blev til en stor og mægtig morder, begge dele under skin af sandhed og retfærdighed?”

  “Hvis nu tyrkerne eller sarracenerne for alvor troede på denne bog af Muhammed, koranen, så er de ikke værd at kaldes mennesker, eftersom de er berøvet almindelig menneskelig fornuft, de er blevet lutter umennesker, stene og klodser. Men hvis de er menneske og ved deres fulde fornuft og alligevel tror på koranen med viden og vilje, så er der ingen andre end dem selv, der er skyldig i deres fordømmelse, for deres mester, Muhammed, og desuden djævelen, har passet godt på sig selv og er overfor enhver fordømmelse med rimelighed undskyldt overfor Gud og hele verden, fordi de åbenlyst bekender, at de vil lære løgn.”

  Se også her under “Længere afhandlinger af Luther”: http://www.martinluther.dk/index.htm

  • Citater som disse burde være obligatorisk lærdom i Folkeskolen.
   I det hele taget burde Folkeskolen undergå en forvandling, så børnene endelig kunne lære noget igen og slippe for indoktrineringen og hjernevasken. Det er hårdt tiltrængt- og kræver udskiftning eller omskoling af et enormt antal lærere, som i parentes bemærket selv er vokset op med den socialistisk totalitære tankegang, man fik indprentet i 1960erne, 70erne, 80’erne, 90erne, osv osv..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.