Dominansvold i Holbæk: Mellemøstlige indvandrere overfalder 16-årig med spark og slag

En 16-årig dreng fra Gislinge blev overfaldet torsdag aften af to ukendte gerningsmænd på Holbæk Station.

Lokalavisen Sjællandske skriver om overfaldet:

“I første omgang var den 16-årige dreng blevet opsøgt af de to overfaldsmænd, der beskrives som teenagere af mellemøstligt udseende, ved 19.30-tiden på McDonald’s på Valdemar Sejrsvej, hvor han spiste sammen med en jævnaldrende kammerat.

– Mens de spiser, bliver de opsøgt af de to, der vil vide hvem de er. Hvorfor de spørger om det, vides ikke. Der opstår et verbalt sammenstød mellem parterne, men der sker ikke yderligere på det tidspunkt, siger Martin Bjerregaard (kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, red.).

Men en times tid senere, omkring klokken 20.30, er den 16-årige og hans kammerat på vej hjem og befinder sig på Holbæk Station.

– Her kommer de samme to ukendte personer igen hen til dem, og nu er de mere aggressive. De begynder at slå og sparke den 16-årige både på kroppen og mod hovedet, og der kommer også trusler om ikke at sige noget til politiet, forklarer Martin Bjerregaard på baggrund af anmeldelsen og afhøringen af den 16-årige dreng.”

Læs hele Sjællandskes artikel om overfaldet her.

Se også Polisen har beviljat Rasmus Paludan att bränna Koranen vid Turkiets ambassad lördag 21 januari klockan 13 – 15

Læs også Syrienblog: – Det er da en hån mod folk at påstå, at man får lyst til at tilslutte sig ISIL af at se en sådan video 

1 Kommentar på "Dominansvold i Holbæk: Mellemøstlige indvandrere overfalder 16-årig med spark og slag"

  1. ud med de racefremmede🌚

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.