Stine Bosses hængepatenergi: Kropsudskammer Ungarns premierminister

Den politisk korrekte Stine Bosse udskammer Ungarns premierminister Viktor Orban, fordi han kæmper med vægten. Der er tale decideret kropsudskamning og såkaldt ‘fatshaming’ fra Stine Bosses side. Hun er løbet tør for saglige politiske argumenter.

Stine Bosse blokerer rutinemæssigt Twitterbrugere, der tager til genmæle.

Også B.T.’s journalist Aminata Amanda Corr hænger gerne mænd ud grundet deres krop.

Se også Här bränner Rasmus Paludan och Stram kurs Koraner på lördag och söndag

Læs også Berlingskes kulturjournalist Aminata Amanda Corr lider af penisfobi; anmelder billedkunstner for blufærdighedskrænkelse 

4 Kommentarer på "Stine Bosses hængepatenergi: Kropsudskammer Ungarns premierminister"

 1. En særdeles middelmådig erhvervs-“leder” udtaler sig nedsættende om Viktor Orban.
  Bosse var tæt på at blive “gået” fra Tryg, da hun omsider indså det fornuftige i selv at forlade stillingen. Aktien reagerede straks med en voldsom fremgang efter en lang periode med dårlige resultater under Bosse.
  Senere blev hun fyret fra Det Kgl Teater. Og jeg er ret sikker på at hun også har en dom- men selvfølgelig kan jeg ikke finde en omtale af den ved at google- det resulterer selvfølgelig kun i positiv omtale af denne rædselsfulde, globalistiske og overvægtige kvinde..

  Jeg kan ikke rigtig få øje på nogen succes i hendes karriere. Nåh jo, hun er socialdemokrat- det er jo altid en garanti for at man kan gå forrest i køen og få store samfundsmæssige fordele her i landet- og selvfølgelig blive tildelt titler fra Kongehuset..

 2. Tjaaaah
  Vi kan jo ikke stå i læ bag en cykelpumpe alle sammen.
  Jysk: Det skauer under SEX, hvis det er for mauer. ☺ ☺ ☺
  Så hvad er Stine Bosse så vær.??

 3. Løkken breder sig.
  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE14838190/mystikken-breder-sig-hvem-har-vaeret-om-bord-paa-otte-strandede-gummibaade/
  Mystikken breder sig – hvem har været om bord på otte strandede gummibåde?
  Først var der en, så en til, så tre i rap. I løbet af de seneste to måneder er i alt otte gummibåde drevet i land på en strækning på 125 km langs Vestkysten. Dansk politi har henlagt sagen – med mindre Europol retter henvendelse.

  Hvad er chancen for at gøre præcis det samme usædvanlige fund ved Vesterhavet? Tilmed indenfor forholdsvis få uger og på to forskellige store strandområder.

  Som en nål i klitterne. Det ved ægteparret Voldsgaard, der hele livet har boet ved Vestkysten, alt om. Men i søndags på en gåtur ved Vejers fandt de tilfældigvis og for anden gang en strandet, ødelagt gummibåd. Denne gang påmalet en stor gul smiley.

  Denne smiley betyder: Der har været “Fiskeguf” vi ved også at Torsk er bunddyr. ☺ ☺
  Hvis ægteparret Voldsgaard ville noget godt, købte de en hel masse blomster og sejlede dem langt ud i Vesterhavet. Gartnerne skal jo også overleve Inflationen. ☺ ☺ ☺
  Der er ingen Mystik i det overhovedet, vi Danskere er ihvertfald fri for at fodre på dem.

 4. Der kan nok sættes mange forskellige prædikater på Ungarns premierminister Viktor Orban.
  Men en ting er sikkert: Han VIL gerne holde Ungarn frit for muslimsk masseindvandring.
  Dette er i sig selv beundringsværdigt for mange kulturkristne.
  Stine Bosse må betegnes som en af de ypperste ‘batik-hekse'(svenske udtryk for lige netop gældende for en som hende) i Kongeriget DK.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.