Greta Thunberg udøver misandri; beskylder internetpersonligheden Andrew Tate for at have en lille pik

Den psykisk sårbare klimaaktivist, Greta Thunberg, håner Andrew Tate med, at han har en “lille pik”. Børnetelefonen har modtaget flere henvendelser fra drengebørn, der har det dårligt med størrelsen på deres tissemand.

I Danmark skrev journalist Aminata Amanda Corr en klumme om Uwe Max Jensens lille tissemand. Uwe Max Jensen responderede ved at sende Aminata Corr en mail med følgende ordlyd:

“Uwe Max Jensen har ikke verdens største pik, men han har – som det fremgår af billedet – verdens klogeste pik. Verdens eneste pik, der er så klog, at den bruger briller.”

Efter at have modtaget fotoet af verdens klogeste pik anmeldte Aminata Amanda Corr straks Uwe Max Jensen til Nordjyllands Politi for blufærdighedskrænkelse. Hun krævede desuden 5000 kroner i tortgodtgørelse. Uwe Max Jensen blev i 2022 frikendt for blufærdighedskrænkelse i Retten i Aalborg, og Aminata Amanda Corr fik heller ingen tortgodtgørelse. Aminata Amanda Corr er i dag ansat som journalist på B.T.

Se også Tonåring åtalas för Korankravaller

Læs også Apropos Andrew Tate: Alle hvide vestlige mænd, der mener noget “kontroversielt”, er i overhængende fare for social udskamning og politimæssig efterforskning i sager, hvor der ikke nødvendigvis er fugls føde på anklagerne 

 

Be the first to comment on "Greta Thunberg udøver misandri; beskylder internetpersonligheden Andrew Tate for at have en lille pik"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.