Rasmus Paludan groft forulempet til nytårsdyp i Islands Brygge Havnebad

Den tatoverede svækling, der krænkede Rasmus Paludan står med ryggen til, mens hans ven kigger. (Foto: Frihedens Stemme)

En ung og spinkel tatoveret mand forulempede groft Rasmus Paludan kort før det traditionelle nytårsdyp i Havnebadet på Islands Brygge den 31. december 2022 kl. 11.40: “Hva’ så din klamme racist. Du er den eneste, jeg håber får et dårligt nytår!” sagde krænkeren.

Til det traditionelle nytårsdyp den 31. december kl. 12.00 mødte Rasmus Paludan i dag op 11.35, og da der blev forventet mange mennesker, så havde han – ligesom flere andre tilstedeværende – til hensigt at tage et vinterbad lidt før 12 før at undgå folkemasserne.

Da han stod på badedækket ved Islands Brygge Havnebad blev han groft antastet af en spinkel yngre mand, der havde en tatovering af en åben mund med tandsæt på venstre bagarm og hadefuldt sagde:

“Hva’ så din klamme racist! Du er den eneste, jeg håber får et dårligt nytår!”

Rasmus Paludan er ikke racist, da han ikke forskelsbehandler folk på baggrund af race. Så Rasmus Paludan tilkendegav over for den kvindeagtige krænker, at vedkommende selv kunne være racist

Krænkerens ven var meget stolt af, at krænkende havde haft “modet” til at forulempe Rasmus Paludan offentligt, så han sagde til krænkeren:

“Det var godt, du sagde noget til ham!”

Vinterbadeklub skal måske lukkes og have frataget tilskud for grove regelbrud

Vinterbad Bryggen er en klub, som af Københavns Kommune har fået lov til at bedrive vinterbadning i havnebadet om vinteren.

Både krænkeren og hans krænkerven bar blå armbånd, der viste, at de var medlemmer af klubben.

Imidlertid tillader hverken Københavns Kommunes ordensregler for havnebadet eller vinterbadeklubbens egne ordensregler en sådan hensynsløs adfærd.

Da vinterbadeklubben ikke griber ind over for, at klubbens egner medlemmer forulemper folk, så kan det undersøges, om klubben skal have frataget sit offentlige tilskud.

Det har ikke inden deadline været muligt at indhente en kommentar fra Vinterbad Bryggen eller Københavns Kommune.

Krænkeren står til højre på billeder i lilla badeshorts. Ved siden af ham står hans krænkerven. Fotograferet ved Islands Brygge Havnebad den 31.12.2022 kl. 11.40 (Foto: Frihedens Stemme)

Paludan: Krænkeren var en kvindeagtig usikker knægt

Rasmus Paludan oplyser til Frihedens Stemme:

“Det er heldigvis utroligt sjældent, at jeg bliver forulempet offentligt. De fleste danskere og udlændinge i Danmark har heldigvis pli nok til at indse, at uanset, at man kan være politisk uenige, så skal man ikke forulempe mig i mit privatliv, fordi man mener noget andet end mig.
Desværre sker det, at de særligt frelste – som eksempelvis i dag den feminine unge mand – føler behov for at bekræfte sig selv i, at de er bedre mennesker. Det er folk, som aldrig tør forsvare kvinder og børn, hvis de ser dem bliver overfaldet, men mig tør de godt svine til: naturligvis, fordi de ved, at det er en gratis omgang. De risikerer absolut intet ved det, og derfor er jeg på en måde en slags magnet på kujoner som krænkeren i dag. Den type mennesker vil åbenlyst aldrig forsvare Danmark og danskerne, hvis vi bliver angrebet. De vil stikke halen mellem benene og flygte.
I dag var det en kvindagtig usikker knægt, der ligesom mange andre lider under, at han gerne vil være en rigtig mand, men da han hverken er modig eller selvsikker, så søger han desperat måder at kunne undgå at indse, at han er, hvad man i oldtiden kaldte en semivir: en halv mand.”

UDTALELSE FRA RASMUS PALUDAN DEN 31.12.2022

Be the first to comment on "Rasmus Paludan groft forulempet til nytårsdyp i Islands Brygge Havnebad"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.