Omfattende knivstikkerier i København i julen

I Sverige har man de omfattende skyderier (62 døde i skrivende stund, hvis der ikke er kommet flere til, siden jeg sidst tjekkede – senest blev voldtægtsrapperen Mehdi ”Dumle” Sachit skudt og dræbt i Rinkeby udenfor Stockholm). I Danmark er vi nogle mulehår efter svenskerne, her bruges der oftest kun kniv i forbindelse med opgør mellem kriminelle migranter. Kniven har til gengæld været flittigt brugt julen over.

København fredag 23. december 2022:

1. Mand stukket ned på Amager

København lørdag 24. december 2022:

2. To mænd stukket ned i Nordvest

København mandag 26. december 2022:

3. Mand stukket ned på Nørrebro

København mandag 26. december 2022

4. Mand stukket ned på Frederiksberg

København tirsdag 27. december 2022:

5. To mænd stukket ned på Nørrebro

Københavns Politi har angiveligt kun anholdt én person i ovenstående sager.

Sådan fejres julen altså ikke i Krakow, Bratislava, Budapest og Prag.

Hvorfor?


Se også Vem på Kristianstadsbladet ljuger och vem talar sanning om Stram Kurs Sveriges valmöte med Rasmus Paludan?

Læs også Fra Delacroix til Disney; Erik Bille Christiansen på Galerie Wolfsen 

2 Kommentarer på "Omfattende knivstikkerier i København i julen"

 1. Har lige fået en politirapports-opdatering ind ad døren fra Københavns Politi omkring dette indvandrer-voldsorgie.
  Med al respekt for det overbebyrdede politis drøje forestående opklaringsarbejde af alle disse forbrydelser, så var der et ufrivilligt komisk øjeblik i rapporten, da vicepolitiinspektør Knud Hvass fra Kbh’s Politi i forbindelse med voldsorgiet understregede at “den almindelige borger ikke har grund til at være utryg” (citat fra rapporten. Hvass uddybede: “Der er ikke noget, som tyder på at gerningsmændene er gået efter tilfældige ofre”.
  Nå, jamen så er alt jo i sin fineste orden, Knud Hvass. Mon ikke befolkningen falder helt til ro nu hvor du har fortalt dem at de ikke skal blive nervøse/bange over de mange voldsomme knivstikkeri-orgier indenfor indvandrerkredse og hvor Hr og Fru Jensen var så heldige at de ikke vandrede ind på samme gade på samme tidspunkt?.. (sarkasme kan forekomme)..

 2. Man kunne jo med rette spørge sig selv om de enorme svenske indvandrerkriminelle miljøer og dermed nærmest borgerkrigslignende tilstande for alvor har fået tag/fat i København/hovedstadsområdet. Det ser det unægtelig mere ud til efterhånden med alle disse knivstikkerier. ?
  Trods dette ligger København stadigvæk meget langt nede på diverse crime-ranking-index for større byer i Europa.
  Se f.eks: https://www.numbeo.com/crime/region_rankings.jsp?title=2022&region=150
  Mht. de ovennævnte østeuropæiske storbyområder så er der jo en helt naturlig og logisk forklaring på dette. Disse byer ligger jo i de såkaldte fire Visegrad lande som jo netop ikke ønsker masseindvandring fra f.eks. muslimske lande som DK jo imod mange danskeres vilje har bundet sig op på via de internationale konventioner. Den nye SVM regering har jo endda klart meldt ud at DK ikke skal svigte sine internationale forpligtigelser hvad disse konventioner angår.
  Jamen, så bliver det jo kun ‘bare’ mere multi-kulti for hvert eneste år der går.
  Man vil ikke svigte sine internationale forpligt…
  Hvem er det så egentlig lige man svigter her ?
  Kunne det ikke være en stor del af den danske befolkning ?
  Nu skal Marrakech-aftale-Løkke nok rundt i verden og fortælle hvad han og den nye danske regering har af planer for at DK kan få endnu mere indvandring bla. i form af importeret lavtlønsarbejdere fra diverse shithole-countries…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.