Den svenske voldtægtsrapper “Dumle” skudt og dræbt i Rinkeby

Tidligt juledag udbrød der skyderi i Rinkeby – en nordvestlig forstad til Stockholm. En mand blev fundet kvæstet. Der blev iværksat livreddende førstehjælp. Men mandens liv stod ikke til at redde.

Nu afslører det svenske medie Samnytt, at den afdøde var en del af ledelsen af det kriminelle netværk Dødspatruljen / Dödspatrullen / 3MST. Den afdøde er identisk med irakiske Mehdi ”Dumle” Sachit, tidigare Abdulmahdi Baker Hedi. Mehdi Sachit er udover en kortvarig rapkarriere kendt i offentligheden for en blodig voldtægt af en teenagepige.

Mehdi Sachit deltog i en gruppevoldtægt af den svenske teenagepige i 2014. 19. juni 2014 tvang en indvandrerbande den svenske pige med i et kolonihavehus. Her skiftedes bandemedlemmerne til at holde pigen fast og voldtage hende vaginalt og oralt. Pigen skønner, at der var fem til otte mænd involveret.
 
Hvis pigen skreg, pressede en af gerningsmændene – opmuntret af de andre – en pistol ind i hendes mund. Derefter stak de pistolen op i pigens underliv, så hun fik kraftige blødninger. Det skete ifølge retspapirer med bemærkningen: ”Nu skal du også få lov at nyde det her.”

Pigen kunne mærke, at noget blev ødelagt i hendes underliv. Hun troede, at hun skulle dø på grund af de kraftige blødninger fra sit ødelagte underliv. Efter gruppevoldtægten i kolonihavehuset slæbte bandemedlemmerne pigen hen i en kælder, hvor overgrebene fortsatte.
 
I kælderen voldtog en gerningsmand den blødende pige oralt, mens en anden voldtog hende vaginalt.

Faderen fandt senere sin datter. Hans kommentar: ”Jeg kan ikke forestille mig, at noget levende menneske kan have det dårligere, end hun havde det dengang.”

I december 2014 blev tre indvandrere i 20’erne dømt for grov voldtægt af pigen. Siden blev yderligere en gerningsmand med arabisk baggrund identificeret. Mehdi “Dumle” Sachit var blandt de dømte.
 
Mehdi Sachit blev afsløret som voldtægtsmand, fordi politiet fandt sæd fra ham på pigens læber.

Mehdi Sachit. (Foto: Svensk politi)

Søndag morgen klokken 08.30 fik politiet et opkald om, at der fandt et bandeopgør sted på en parkeringsplads ved siden af en beboelsesejendom i Rinkeby. På stedet fandt en patrulje Mehdi Sachit såret af skud. Vidner har set flere personer forlade gerningsstedet. Søndag aften blev Mehdi Sachit erklæret død.

Politiet har kaldt Mehdi Sachits netværk “Rinkeby 3”, men i medierne er banden bedre kendt som Dødspatruljen. Siden 2015 har Dødspatruljen været involveret i en blodig krig mod rivalerne i Rinkeby-banden Shottaz. Medlemmer af Dødspatruljen og Shottaz var oprindeligt venner, men der opstod stridigheder mellem de pågældende, der resulterede i mord.

Bandemedlemmerne er for det meste personer med indvandrerbaggrund fra Afrika (primært Somalia) og Mellemøsten, og politiet har gennem årene konfiskeret mængder af automatvåben fra de to bander, hvis krig har krævet omkring ti ofre i blandt andet Stockholm og København.

Politiet beslaglægger en automatkarabin under en ransagning af Mehdi Sachits bopæl. (Foto: Svensk politi)

Siden 2012 er Mehdi Sachit blevet dømt for en lang række alvorlige forbrydelser. Den seneste i rækken af lovovertrædelser medførte i 2019 en fængselsdom på to år og ni måneder for grove våben- og narkotikaforbrydelser. Politiet fandt en automatkarabin, skarpe patroner og kokain på Mehdi Sachits bopæl.

21. oktober 2021 var Mehdi “Dumle” Sachit sammen med gangsterrapperen Nils “Einár” Grönberg, da Einar blev skudt og dræbt i Hammarby sjöstad i Stockholm. Sachit blev efter drabet på Einar anklaget på internetfora og sociale medier for at have bidraget til Einars død ved at narre ham ud af sit hjem. Sachit afviste teorien som “bullshit”.

(Kilder: Samnytt og retspapirer fra gruppevoldtægtssagen)

(Øverste foto: Teenagepigens trusser efter gruppevoldtægten som Mehdi Sachit deltog i. Foto: Svensk politi.)


Se også Rasmus Paludan begär ny plats i Örebro 31 maj

Læs også Søren K. Villemoes sætter nye spørgsmål ved Jacob Holdt ‘s troværdighed

3 Kommentarer på "Den svenske voldtægtsrapper “Dumle” skudt og dræbt i Rinkeby"

  1. Så var der alligevel en god nyhed idag.👍👍Altid positivt når de fremmede fjender slår hinanden ihjel og nu kan han i det mindste ikke overfalde flere svenske kvinder.

  2. Disse svenske fjendtlig fremmede svært bevæbnede gangster kriminelle er ‘berømte’ og berygtede langt uden for Sveriges grænser. En hel del af dem skjuler sig langt væk fra dagens lys i exclusive luksusboliger på bla. Costa-Del-Crime(Sol).
    Hvor meget får vi ærlig talt at vide om den slags super svært kriminelle forbrydelser i f.eks. MSM og PS – vel stort set INTET !
    Vi lever efterhånden i en to-strenget verden. Den ene i lyset, og den anden i skyggen – som vi næsten aldrig bliver berettet om – andet end f.eks. her på Frih.Stemme.

  3. Det satans møgdyr slap for billig.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.