Pressenævnet kritiserer Frihedens Stemme

Beskyldninger i fem artikler skulle have været forelagt

Frihedens Stemme bragte i juli og august måned fem artikler, der gengav nogle udtalelser, som en person var fremkommet med på Twitter. Udtalelserne var i artiklerne kædet sammen med hans ansættelse i sundhedsvæsenet. Den omtalte person klagede til Pressenævnet over, at omtalen var bragt uden hans samtykke, og uden at han havde fået forelagt beskyldningerne. Pressenævnet kritiserer Frihedens Stemme for at bringe de krænkende beskyldninger uden at forelægge dem for den omtalte person.
Pressenævnet har pålagt os at bringe ovennævnte meddelelse. Hele kendelsen fra Pressenævnet kan læses på pressenaevnet.dk

1 Kommentar på "Pressenævnet kritiserer Frihedens Stemme"

 1. Her er min forudsigelse for systemets planer for Frihedens Stemme:

  På et tidspunkt bliver Pressenævnet både overbebyrdet med anmeldelser mod Frihedens Stemme og formentlig også helt overtaget af venstreekstremisterne- fordi hele den danske ungdom, som udgør fremtiden, også i Pressenævnet, er blevet indoktrineret i skolen til at gå ind for det “globale” samfund og alt det, der følger med opløsningen af de vestlige værdier, landegrænser, grænserne mellem kønnene osv osv. De er nærmest forudinstalleret med “klimakrise”-hjernevask og “grøn omstilling”s-floskler og den obligatoriske voldsomme og ekstremistiske islamofile holdning, der kendetegner generationen. De har samme masochistiske holdning til den vestlige kultur som deres forældre og håbet om at få dem af-globaliseret og fjernet deres totalitære holdninger ligger vel egentlig kun i at de selv indser det efter en længere tidsperiode. Tid, som vi ikke har.
  Generaliserer jeg ungdommen af idag? Helt sikkert. Og der er undtagelser- ovenikøbet en del af dem. Men generelt set kan man stadigvæk konstatere at det endnu en gang er lykkedes venstreekstremisterne at indoktrinere (eller med et bedre udtryk: hjernevaske) en hel generation, hvor man har fået installeret flertallet af de unge med en fælles holdning til hvordan samfundet skal se ud.
  Og de unge lytter generelt set nok heller ikke til nogensomhelst af mine yndlingsøkonomer, som ellers vil kunne undervise dem i hvordan et ægte rettigheds- og frihedsorienteret samfund fungerer..
  Fremtiden for Frihedens Stemme i det kommende fremtidssamfund, præget af tvangsdigitalisering og antifriheds-politik er at mediet vil blive blokeret, censureret væk osv- altså fuldstændig udelukket fra medieoverfladen. Der vil blive anvendt legale og ikke-legale metoder og lawfare vil blive et populært anvendt middel, ligesom mod Kim Møller. Og de ikke-legale metoder til bortcensurering vil med tiden blive legaliseret- muligvis med tilbagevirkende kraft.
  Som tidligere nævnt så tror jeg at FS med fordel vil kunne “flage ud” ligesom Syriensbloggen. Underalle omstændigheder skal man nok i første omgang overveje at anvende så få billeder som muligt og ikke bruge billeder fra andres sociale medieopslag- alt, der overhovedet kan tænkes at blive brugt af andre som “privatsfæren”, “copyright” osv osv, for alle midler vil blive taget i brug for at få ram på Frihedens Stemme. Også nogle, vi ikke har set endnu.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.