Pressenævnet kritiserer Frihedens Stemme

Private oplysninger og billede af en mindreårig var kritisabel

Frihedens Stemme bragte i juli måned en artikel om nogle udtalelser, som en mindreårig var fremkommet med. Omtalen blev bragt sammen med oplysninger om den mindreåriges navn samt billeder af ham. Forældrene til den mindreårige klagede til Pressenævnet over, at omtalen krænkede hans privatliv, at omtalen var bragt uden hans forældres samtykke, og at Frihedens Stemme havde afvist at slette artiklen. Pressenævnet kritiserer Frihedens Stemme for at bringe private oplysninger om en mindreårig uden det fornødne samtykke. Pressenævnet kritiserer herudover også Frihedens Stemme for at afvise at slette artiklens oplysninger om klager og de billeder af ham, der er bragt i artiklen.

Pressenævnet har pålagt os at bringe ovennævnte meddelelse. Hele kendelsen fra Pressenævnet kan læses på pressenaevnet.dk

Be the first to comment on "Pressenævnet kritiserer Frihedens Stemme"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.