Afsløring: Her er de hjemsendte X Factor-chefer

Ingen medier skriver navnene på de to mediechefer, der er hjemsendt efter anklager om dårligt arbejdsmiljø i tv-firmaet Blu, der producerer X Factor. Det drejer sig om direktør Anne Brostrøm og produktionschef Annette Rosbach.


Wikipedia skriver følgende om produktionsselskabet Blu:

“Blu er et dansk produktionsselskab med hjemsted i København. Selskabet blev stiftet i 2001 af Henrik Hancke Nielsen, der er manden bag skabelsen af mange store internationale tv-succeser som Den Store Klassefest, Det perfekte kup og Venner for livet. Blu beskæftiger sig med produktion af tv-programmer i underholdnings- og faktagenren.

Blus formater er gennem en årrække blevet distribueret af FremantleMedia, som er en verdens største producenter og distributører af underholdnings-tv og tv-drama. Blu er FremantleMedia’s ene produktionsselskab i Danmark, mens Miso Film er det andet.”

Dommertrioen i 2023-udgaven af ‘X Factor’ er Thomas Blachman, Kwamie Liv og Simon Kvamm fra Nephew.

Se også Analyser av Korankravallerna mot partiet Stram Kurs Sverige och Rasmus Paludan

Læs også Inger Støjberg jubler: Danmarksdemokraterne får nyt slogan og logo 

2 Kommentarer på "Afsløring: Her er de hjemsendte X Factor-chefer"

  1. X-Factor? Har aldrig set en eneste udsendelse. Det er jeg stolt over.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.