Se beviset: Muslimer udøver racisme mod danskere

I Facebookgruppen ‘Islam på dansk gruppen’ er de muslimske administratorer begyndt at udrense personer med danskklingende navne. Hvorfor fortier medierne den racisme, der trives i de muslimske parallelsamfund?

Administrator Abu Ayman fjerner mennesker med danske navne fra Islam på dansk gruppen på Facebook.


Se også Två nya domar från Förvaltningsrätten om Stram Kurs Sverige och Rasmus Paludan

Læs også FIFA World Cup Qatar 2022 

3 Kommentarer på "Se beviset: Muslimer udøver racisme mod danskere"

  1. Den nye regering vil have flere i arbejde, så denmed vil regeringen importere flere møgdyr herop.

  2. Hvis diskriminationen var gået den anden vej havde massemedierne belejret historien i flere år og var ikke stoppet før samtlige “skyldige” var blevet udstødt af samfundet. Men nu går diskriminationen den “rigtige” vej og så er alt jo fint i deres øjne.
    Islamiseringen og befolkningsudskiftningen går videre som planlagt og nu sætter vi turbo på med en ny mareridtsregering præget af både dybt korrupte og i særklasse særdeles totalitære mennesker.
    Om få år- måske allerede næste år, skal vi være heldige med ikke at enten sidde i en fængselscelle eller ligge i graven fordi vi enten eller blevet aflivet af mRNA-indsprøjtningerne eller af myndighederne- eller de to i fællesskab.
    I den forbindelse vil jeg gerne nu erklære at jeg aldrig kunne finde på at begå selvmord, hvis jeg var i myndighedernes varetægt. Så hvis I en dag ser en overskrift i massemedierne, hvor der står “Konspirationsteoretikeren og højreekstremisten Fordrukken Taber begår selvmord i fængslet”, så passer det ikke.🤙🤙

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.