Mand idømt 18 års fængsel for bidrag til muslimsk terror i Nice

I Frankrig er en mand blevet idømt 18 års fængsel for at hjælpe lastvognterroristen i Nice. I Danmark slap Omar El-Hussein ‘s hjælpere – Liban Elmi, Bhostan Hossein, Ibrahim Abbas og Mahmoud Rabea – med foruroligende lave straffe.

Ekstra Bladets omtale af domfældelsen i Frankrig. Dokumenterende skærmprint.

Omar El-Hussein var ikke med i noget dansk fællesskab, hvor man hylder værdier som ytringsfrihed, religionskritik og debat. Omar El-Hussein var en del af et andet fællesskab. Et kriminelt muslimsk fællesskab.

Det kom til udtryk i timerne efter terroranslaget mod Lars Vilks Komiteen. Da Omar El-Hussein opsøgte internetcafeen Powerplay på Nørrebro, fik han hjælp af fire trosfæller, selvom de udmærket var klar over, at Omar El-Hussein lige havde skudt og dræbt en mand ved Krudttønden.

Liban Elmi og Bhostan Hossein hjalp Omar El-Hussein med at bortskaffe det gevær, han havde dræbt Finn Nørgaard med. Senere betalte Liban Elmi for Omar El-Husseins brug af en computer på Powerplay. En computer som Omar El-Hussein brugte til at søge på potentielle mål for sit næste angreb. El-Hussein søgte blandt andet på synagogen, som han angreb få timer senere.

En tredje mand – Ibrahim Abbas, der også var på Powerplay – gav Omar El-Hussein en grå hættetrøje, da Omar El-Hussein opsøgte ham i Mjølnerparken efter angrebet på Lars Vilks Komiteen. Trøjeskiftet gjorde det sværere for politiet at identificere Omar El-Hussein ud fra de overvågningsbilleder, som var tilgængelige fra området omkring Krudttønden. Omar El-Hussein bar Ibrahim Abbas’ hættetrøje, da han angreb synagogen.

Den fjerde mand på Powerplay – Mahmoud Rabea – købte en skuldertaske til Omar El-Hussein. En skuldertaske, som Omar El-Hussein havde på ved angrebet på synagogen, hvor den jødiske vagt Dan Uzan blev skudt på klos hold af El-Hussein.

Efter mødet på Powerplay spiste Ibrahim Abbas og flere andre sammen med Omar El-Hussein på en restaurant på Nørrebrogade. Herefter begav Omar El-Hussein sig mod synagogen.

Ovenstående understreger, at Omar El-Hussein i høj grad var en del af et fællesskab. Men det var ikke noget dansk fællesskab. Det var et kriminelt muslimsk fællesskab, hvor de involverede var villige til at gå endog meget langt for at hjælpe en trosfælle, der netop havde begået terror.

(Foto: Mahmoud Rabea (politifoto))

Se også Oslo rampage: Iranian terrorist Matapour kills two

Læs også Lovette Jallow – Sverige ‘s førende “antiracist” 

Be the first to comment on "Mand idømt 18 års fængsel for bidrag til muslimsk terror i Nice"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.