Flyverdronning og søn

Den radikale klimagris, Carolina Magdalene Maier, ønsker, at hendes søn skal opleve hele verden med fly, mens mere middelmådige danskere må feriere i Danmark. Flyveturen fra København til Argentina (t/r) udleder 4,4 tons CO2.

Carolina Magdalene Maiers søn Sylvester er i Argentina. (Dokumenterende skærmprint)

Carolina Maier var folketingsmedlem for Alternativet. Hun endte i en shitstorm, da hendes meget omfattende brug af private flyrejser blev afdækket af Free Speech Blog. Carolina Maier blev ikke valgt til folketinget for Alternativet ved valget i 2019 og skiftede senere til Det Radikale Venstre, hvor hun var folketingskandidat ved det netop overståede valg. Heller ikke ved 2022-valget kom Carolina Maier i folketinget.

Udover sit forbrug af private flyrejser er Carolina Magdalene Maier kendt for et turbulent forhold til socialdemokraten Flemming Pless.

Se også Skriverier i Danmark om vad Rasmus Paludans media Frihedens Stemme fick publicera

Læs også Søren K. Villemoes troller Brøndby IF på sin Facebookprofil 

1 Kommentar på "Flyverdronning og søn"

  1. Hun har også på et tidspunkt fået Generation Identitærs pris for Største Indsats For Befolkningsudskiftningen. En ironisk pris, som GI har uddelt for at gøre opmærksom på nogle af de største forrædere mod den danske befolkning.
    Meget symptomatisk at se at hendes afkom (naturligvis) har arvet hendes magtfuldkomne og arrogante gener.
    Et stjerneeksempel på en person fra magteliten, der ikke er i stand til at se sin egen privilegiesituation og som samtidig forlanger at alle andre skal fratages alle deres privilegier og rettigheder..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.