DR-værten Dan Rachlin krænkede selvmordsramt familie

Vært på Danmarks Radio – Dan Rachlin – indrømmer, at han i 2016 var med til at udbrede budskabet om debattøren Mads Holgers selvmord på sociale medier. Dan Rachlin fortæller i en kommentar på sin Facebookprofil, at han krænkede Mads Holgers sorgramte familie.

Dan Rachlin mener, at det er “et hår i suppen”, når han krænker selvmordsramte familier. Mads Holger blev 38 år.

Se også Video: Slipper fängelse för glasflaska mot Rasmus Paludan

Læs også Globalisterne har annuleret demokratiet

Læs desuden Facebook er racistisk – censurerer familiefoto af hvide, mens et tilsvarende foto af en sort familie ikke overskrider fællesskabsreglerne 2 Kommentarer på "DR-værten Dan Rachlin krænkede selvmordsramt familie"

  1. Lidt groft skåret måske, men alligevel så synes jeg et eller andet sted at denne definition stadig rammer meget godt:
    Nogle mennesker her i landet har simpelthen mere ret til at krænke end andre. Man skal bare være venstreekstremist, socialdemokrat eller have en lignende politisk holdning, så er man i Danmark forhåndstildelt en højere moralsk status end landets øvrige borgere og kan dermed opføre sig som man har lyst til overfor andre, da disse andre til sammenligning ingen rettigheder har i forhold til de udvalgte og “stats”-godkendte.

    • Og det er netop deres indædte overbevisning om selv at tilhøre en bedre menneskeart end de onde, de har viet deres liv til at bekæmpe, der gør venstrefløjsere, og ligesindede, så dødsensfarlige.

      Peter Hitschens har beskrevet det godt, da han selv har været kommunist i sine unge dage. Med troen på at arbejde i en bedre sags tjeneste, er der ikke lang vej til hærværk og vold mod og endda mord på alle de, der står i vejen for det godes endelige sejr. Det kan jo altid begynde i det små med at sprætte dæk op på klimasyndernes Range Rover. Historien om, hvor det ender, har vi set til bevidstløshed. Nu står vi der snart igen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.