DR-vært Dan Rachlin anklager politisk modstander for at være syg

Vært på Danmarks Radio – Dan Rachlin – bruger sin skatteyderbetalte platform til at sprede sygdomsrygter og injurier mod politiske modstandere.

Kritiske journalister kan interviewe Dan Rachlins DR-chef Ralf Richardt Strøbech på email: rals@dr.dk og mobil: 22756067

Ralf Strøbech kan også kontaktes for en kommentar på Linkedin.Se også Polisen har upprättat anmälan för att advokat Rasmus Paludan ska bränna Koranen vid polismästarens bostad

Læs også SYRISK BANDEMEDLEM DØMT FOR KIDNAPNING OG RØVERI I HOLBÆK

1 Kommentar på "DR-vært Dan Rachlin anklager politisk modstander for at være syg"

 1. Kultureliten har sat Stram Kurs, dets leder og alle dets tilhængere ind i en bås, hvor man som en sådan person i den bås er udstødt af det danske samfund. Det gælder alle mulige områder- og alle midler til at lukke ned for partiet og dets tilhængere og vælgere, inklusive lawfare, Berufsverbot, psykisk og fysisk vold, bagvaskelse, injurier, falske anklager, falske personlighedsbeskrivelser og betegnelser- og alt, hvad man ellers kan finde på af angreb, er tilladt fra samfundets side.
  Samtidig fremhæver de samme mennesker, der bærer sig mest ad på denne måde, sig selv som samfundets allermest belæste, vidende, tolerante, næstekærlige, empatiske (vælg selv flere positive deskriptorer) og selvfølgelig derfor moralsk overlegne mennesker, der fuldt fortjener den store indflydelse, de har i det danske samfund. For disse mennesker tilhører i høj grad de toneangivende kulturelle kredse.
  De lever simpelthen af at tilsværte andre befolkningsgrupper, ellers føler de åbenbart at deres egen eksistensberettigelse er væk; de gør så stor en dyd af at udvise størst mulig hetzstemning mod og had til Stram Kurs (og tildels Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti, Dansk Samling osv) at det faktisk er blevet en pligt og en opgave for dem at vise, hvem der tager mest afstand- og kan gøre det på den stærkest mulige måde. Oikofobien og befolkningsudskiftningen er simpelthen blevet meningen med deres tilværelse og en livsopgave for dem!
  I tilfældet Dan Rachlin undrer jeg mig særdeles meget over hans opførsel. Han burde vide bedre end at svine danske patrioter til og deltage i denne hetz. Jeg tror ærligt talt at hvis muslimerne i det danske samfund får mere indflydelse end de allerede har, så vil livet i Danmark først og fremmest blive mere og mere ubehageligt for både Dan Rachlin personligt og for resten af hans familie, alene pga deres jødiske ophav.
  Til sidst (formentlig når det er for sent) så vil både mennesker som Rachlin og alle de andre mennesker, der har gjort en dyd ud af at hetze mod Stram Kurs, finde ud af at partiet faktisk repræsenterer en særdeles human, hvis ikke den mest humane, løsning på det danske samfunds kolossale udfordringer og problemer.
  Når vi nærmer os de tilstande, der idag eksisterer i Libanon, Frankrig, Belgien, dele af Storbritannien samt især Sverige, så vil den danske befolkning begynde at gøre sig tanker om hvordan de skal undgå- og i sidste ende overleve den større og større muslimske indflydelse på deres liv.
  Som det plejer at ske, når islam overtager et land, så er det i nyere tid i næsten 100% af tilfældene endt med total fordrivelse af den oprindelige befolkning. Og når vi som samfund er nået til det afgørende punkt, så vil også danskerne ty til metoder, som de ikke i deres vildeste fantasi har kunnet se sig selv bruge, for at overleve og fortrænge islam fra Danmark.
  Stram Kurs tilbyder, som jeg ser det, den eneste rigtige og humane løsning på denne gigantiske demografiske problemstilling FØR det går galt. Alle andre danske politiske paritier tilbyder den “løsning”, der hedder mere islamisering, mere befolkningsudskiftning, mere intern fordrivelse af den danske befolkning- og insidere ende udslettelsen af det gamle, kristne Danmark, til fordel for et på alle måder langt mere muslimsk præget land.
  Hvilken af disse fremtidspolitikker er “ekstremistisk”, Dan Rachlin??!

  Men okay- man må bare erkende at det ikke er muligt at kommunikere med modparten i denne sag. Det er længe siden at jeg har gidet at engagere mig selv i en politisk snak med en modstander- for det eneste, de egentlig har på programmet, er had til Danmark og et ønske om mere befolkningsudskiftning, mere oikofobi, mere islam- og at ødelægge landet, samt had til det parti, der repræsenterer løsningen; Stram Kurs- og et ønske om at udøve vold, censur og alt muligt andet mod Stram Kurs-partirepræsentanter og vælgere. De vil ikke gå i dialog, de vil fortsætte destruktionen af Danmark for ENHVER pris! Det SKAL lykkes for dem, ellers er de mislykkedes som den slags mennesker, de ønsker at være.
  Jeg kan ikke se nogen løsning på det her andet end ved opsplitning af Danmark i to; et for dem, der hader det “gamle” Danmark og et for dem, der vil beholde det. Hvordan det skal kunne lade sig gøre, ved jeg ikke- især ikke når den ene part massivt ønsker den totale fjernelse af modparten og den totale destruktion af landet, som vi kender det- men de to befolkningsgrupper, jeg kommer ind på her, kan da vist ikke leve i samme land, med det niveau af had og hetz, der lægges for dagen fra den ene side.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.