Gymnasielærer Christoffer Alexander Krakou truer med politisk vold

I Danmark kan gymnasielæreren Christoffer Alexander Krakou undervise unge mennesker og samtidig sprede voldstrusler og nazi-injurier mod politiske modstandere på sociale medier. Det eneste krav er, at gymnasielæreren er venstreorienteret.

Christoffer Krakou fra Niels Brock skriver: “Jeg ville ikke have noget imod at nazisvinet Paludan fik et par på hovedet.”

Christoffer Krakou poserer på Linkedin (dokumenterende skærmprint).

Se også Rasmus Paludan på bomöte

Læs også Radio24syv regnede med at vinde udbud om ny DAB-kanal; seksoghalvfems flasker champagne stod klar til fejringen 

3 Kommentarer på "Gymnasielærer Christoffer Alexander Krakou truer med politisk vold"

  1. Han ligner lidt en Anders Behring Breivik type…
    En som ham bør sikres på en anstalt!

  2. Det skulle ikke undre mig at hvis man kontaktede Niels Brock, så har de det helt fint med både Krakous ærekrænkende udtalelser og den lidet skjulte trussel, han udsteder.
    Man kan jo f.eks. lave “statsminister”-testen på den af Krakou opslåede tekst; erstat navnet Paludan med navnet på den til enhver tid siddende statsminister og gæt så på hvad der var sket hvis personen havde lavet et sådant opslag op på et socialt medie..
    Vi har forskellige retssystemer for forskellige typer mennesker her i landet. Punktum. Enhver, der påstår noget andet, taler imod bedre vidende.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.